Haberler

Malkara Camiatik Mahallesi Muhtar Adayları 30 Mart Seçimlerine İddialı Giriyor

Tekirdağ’ın Malkara İlçesi Camiatik Mahallesi Muhtar Adayları 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde iddialı olduklarını belirten basın açıklamalarında bulundu.

Tekirdağ'ın Malkara İlçesi Camiatik Mahallesi Muhtar Adayları 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde iddialı olduklarını belirten basın açıklamalarında bulundu.

30 Mart yerel seçimlerine kısa süre kala çalışmalarını hızlandıran Camiatik Mahallesi Muhtar Adayları, vaadlerinin anlattı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Camiatik Mahallesi Muhtar Adayı Necmi Akyol, 2 dönemden beri mevcut muhtar ile birlikte azalık görevinde bulunduğunu ifade ederek, muhtarlık görevini devir almak istediğini kaydetti. Akyol, "Malkara'nın sevilen ve sayılan esnaf arkadaşlarımızdan olan Vedat Uyanık, Ahmet Albak, Mustafa Seyyar Mehmet Çeşmeliler, Adnan Sungur Ali Avlaç, Mahmut Gürsoy ve Orhan Esen arkadaşım ile birlikte bu görevi en iyi şekilde götüreceğimize inanıyorum. Tekirdağ'ımızın Büyükşehir Belediyesi olması ile muhtarlıkta üzerimize yüklenen görevlerin ne olacağını henüz bilemiyoruz. Bu sebep ile görevi devir aldığımız takdirde Belediye Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımız ile birlikte koordineli olarak çalışacağız. Bu 30 Mart Yerel seçimlerine katılan tüm muhtar adayları arkadaşlarıma başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Muhtar adayı Recai Öztürk ise, Camiatik Mahallesi'nin zorluklarını sorunlarını ve görevin sorumluluklarını çok iyi bildiğini dile getirerek, "Muhtarlık görevini almam halinde en uç kısımda bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlara özürlü ve engelli yaşlı ve çocuklara ailelerinden tek tek izin alarak gerekli mercilere sorunlarını ileteceğim. İhtiyaç sahibi olan öğrencileri yardımsever vatandaşlar ile buluşturup okumaları için elimden geleni yapacağım. Birde görevi aldığım takdirde en az 2 öğrenciye kendi imkanlarım ile burs vereceğim. Benim ile birlikte bu yarışa çıkan arkadaşlarıma başarılar diliyorum" dedi.

Muhtar adayı olan Hanife Kuran Camiatik Mahallesinde ikamet eden yardıma muhtaç vatandaşların sürekli yanında olacağını kaydederek, "Camiatik Mahallesine arttık bir kadın eli değmesi gerektiğini düşünüyorum. Erkek vatandaşlarımız gündü işlerine gittikleri zaman eşlerinin kadın muhtara yaklaşmaları daha kolay olacaktır. Camiatik Mahallesi vatandaşlarımız iyi günlerinde de kötü günlerinde de sürekli yanlarında olacağım. Mahallemizin çöpünden cenazesine kadar her yönüyle ilgileneceğimin sözünü veriyorum" ifadelerini kaydetti.

Muhtar Adayı Timur Vardar muhtarlığın belediye gibi düzenli bir geliri olan bir kurum olmadığını söyleyerek, belediyeyi daha verimli çalışmaya teşvik için basın ve halkla sembolik çalışmalara imza atacağını ifade etti.

Muhtar Adayı Hasan Karaağaçlı ise Camiatik Mahallesini mahalle sakinleri ile birlikte yöneteceğini belirterek "Mahallemizde bulunan öğrencilerimize maddi ve manevi olarak destekte bulunacağım. Belediye Başkanı Belediye Meclis Üyeleri ve Sivil Toplum Kuruluşlarımız ile koordineli olarak çalışıp bilgi alışverişinde bulunacağım. Halkımızın eksiklerini bizzat kendilerine sorup elimizden gelen bir şey ise çözüme kavuşturacağım. Mahallemizin eksiklerini ve sorunlarını halkımız ile birlikte çözeceğiz" ifadelerini kullandı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tekirdağ Malkara Yerel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title