Haberler

Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Türkiye Gazetesi'ni Ziyaret Etti

Seçim sonrasında teşekkür ziyaretlerini sürdüren Malatya milletvekilli Mustafa Türkiye Gazetesi’ni ziyaret etti.

Seçim sonrasında teşekkür ziyaretlerini sürdüren Malatya milletvekilli Mustafa Türkiye Gazetesi'ni ziyaret etti. .

Milletvekili Mustafa Şahin, burada yaptığı konuşmasın da seçim süresince İhlas Haber Ajansı (İHA) ve Türkiye Gazetesi'nin Malatya Bölge Temsilcisi Celal Koyuncu'yu ziyaret etti. Tarafsız yayınları nedeniyle Türkiye Gazetesi ve İHA'ya da teşekkür Şahin, "Son beş ay içinde iki seçim yaşadık, 1 Kasım seçimleri tekrar bir seçim gibi oldu. Bunu biz arzu etmedik, özelikle 7 Haziran seçim sonuçların bize verilen mesajı çok iyi algıladık. Biz 7 Haziran seçimlerinde millette küsmedik, sandığa küsmedik demokratik usullere sitem etmedik. Elbette orada verilen mesajları aldık. O gün milletimizin bizde yüzde onluk bir payı geri alma noktasında da biz bundan da bir hayır vardır deyip, sonuçları olarak her ne kadar şer olarak gözükmüş olsa bile, şer dede hayır çıkacağı muhakkaktır. Bizde bu şerde bir hayrın çıkması için o günün çıkmış olduğu sonuçlar üzerinde, kimseye sitem etmeden, kimseyi aşağılanmadan milletin bize bu bakış açısından dolayı bir kırılganlık yaşamadan, bu sureci nasıl yönetebiliriz düşüncesiyle sahada yaptığımız çalışmalar, 1 Kasımı hazırlıklarının daha iyi bir şekilde oluşması için elimizde gelen cabayı sahaya yansıttık. 1 Kasım seçimleri itibariye bize yüklenen sorumluluğunun farkındayız ve bunun bilici içerisinde hareket ettik"dedi.

Türkiye Gazetesi Malatya Bölge Temsilcisi Celal Koyuncu, ziyaretlerin dolayı Mustafa Şahin'e teşekkür etti. Şahin'e başarı da dileyen Koyuncu, "Peş peşe iki seçim geçirdik, tabi milletimiz ferasetinin bir kez daha güçlü olduğunu millet olarak gördük, 7 Haziran'da milletimiz bir ikaz yaptı ve çok yerinde de bir ikaz oldu. Siyasilerimizin sık sık ifade ettikleri 2013 hedefleri var. 2023"ün kısa tarifi Lozan'ın elimizi kolumuzu bağlayan kararların son bulduğu tarihtir. Bu nedenle ülkenin güçlü bir hükumete ihtiyacı vardı" diyerek konuştu - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İhlas Haber Ajansı Türkiye Gazetesi Celal Koyuncu Malatya Yerel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
İsrail, Türkiye ile serbest ticaret anlaşmasını feshediyor

İsrail, Türkiye ile serbest ticaret anlaşmasını feshediyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title