Haberler

Lal Adlı Oyun Seyircisiyle Buluştu

Diyarbakır Sur Halk Eğitim Merkezi’nin yürüttüğü proje kapsamında, üniversite öğrencilerine uygulamalı tiyatro eğitimi veren Dicle Üniversitesi Sağlık, Kültür, Spor (SKS) Uygulamalı Tiyatro Kursu Öğrencileri, ’Lal’ adlı oyun ile seyircisiyle buluştu.

Diyarbakır Sur Halk Eğitim Merkezi'nin yürüttüğü proje kapsamında, üniversite öğrencilerine uygulamalı tiyatro eğitimi veren Dicle Üniversitesi Sağlık, Kültür, Spor (SKS) Uygulamalı Tiyatro Kursu Öğrencileri, 'Lal' adlı oyun ile seyircisiyle buluştu.

Sur Kaymakamı Memduh Tura'nın da katıldığı gösterime Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabri Eyigün, Sur İlçe Milli Eğitim Müdürü Eyüp Uçak ve çok sayıda öğrenci katıldı. Uygulamalı olarak yürütülen kurs bünyesinde oyun sahneye koyan SKS öğrencileri, proje kapsamında ilk gösterimlerini çocuklar ile paylaşmıştı. Lal adlı oyun ile yetişkin seyircileri ile buluşan ekip, izleyicilerden yoğun ilgi gördü. Sadık Köroğlu'nun yazdığı, Murat Fidan'ın sahneye koyduğu ve hapisten yeni çıkmış iki yakın arkadaşın başından geçenlerin mizahi bir dille anlatıldığı Lal isimli oyun 2 perde ve 18 bölümden oluşuyor.

Oyunun sonunda Sur Kaymakamı Memduh Tura ve Rektör Yardımcısı Sabri Eyigün tarafından kursiyerlere sertifikaları verildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dicle Üniversitesi Diyarbakır Kültür Sanat Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şampiyon olan takım Şampiyonlar Ligi'ne direkt gidiyor mu, eleme mi oynuyor? Real Madrid Alaves maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Alaves maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Zaniolo sakatlandı mı, ne zaman sahalara dönecek? Tottenham Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Tottenham M.City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir, maddeleri nelerdir? Tottenham Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Tottenham M.City maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Yasemin Allen kimdir? Yasemin Allen kaç yaşında, nereli? Real Madrid Alaves maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Alaves maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bahar dizisi Dora kim, gerçekte kim? Bahar, Dora Ersoy kimdir? HPV aşısı erkeklere yapılır mı? 14-15 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title