Haberler

Kto Meslek Komitelerini Buluşturdu

Kayseri Ticaret Odası tarafından düzenlenen toplantıda 32. Meslek Komitesi Motorlu Kara Taşıtları, 37. Meslek Komitesi Sigorta Acenteleri ve Aracıları ve 39. Meslek Komitesi Yük ve Yolcu Taşımacılığı sektörlerinin temsilcileri bir araya geldi.

Kayseri Ticaret Odası tarafından düzenlenen toplantıda 32. Meslek Komitesi Motorlu Kara Taşıtları, 37. Meslek Komitesi Sigorta Acenteleri ve Aracıları ve 39. Meslek Komitesi Yük ve Yolcu Taşımacılığı sektörlerinin temsilcileri bir araya geldi.

Toplantıda konuşan Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, "KTO olarak üyelerimizin menfaatlerini ön planda tutmak sureti ile onlara daha çok yardımcı olmak sureti ile ve onların odamızdan beklentilerini azami şekilde karşılamak sureti ile ancak vazifemizi yapabiliriz diye düşünüyorum. 7 ay önce yapılmış olan seçimlerde zaten bu düstur ile yönetime geldik ve yaptığımız her faaliyette üyelerimizin menfaatlerini ön planda tutuyor ve onların odamızdan ne kadar fazla istifade etmeleri gerektiği hususunda çaba gösteriyoruz" dedi.

Hiçyılmaz, "Yönetim kurulumuzla, meclisimizle ve meslek komitelerimizle elimizden gelen her türlü gayreti göstermek sureti ile üyelerimizin menfaatlerini ön planda tutuyor ve bu çalışmalarımızı bu şekilde yapmaya gayret gösteriyoruz. Bir odanın faal olabilmesi için mümkün olduğundan daha fazla faydalı olabilmesi için meslek komitesi çalışmalarına önem vermesi gerektiğini söyledik. Bu meslek komitelerinin çalışmalarını ticaret odası bünyesinde çok verimli bir şekilde çalışması için elimizden gelen tüm gayreti şuana kadar gösterdik. Bundan sonraki çalışmalarımızda da bu konuya özellikle önem göstereceğiz" diye konuştu.

Uluslar Arası Nakliyeciler Derneği (UND) Başkanı çetin Nuhoğlu ise, "Biz uluslar arası nakliye yurt içi taşımacılık, gerçek anlamda bu işe emek vermiş bir Kayseri ile her dönemde gurur duyduk" dedi.

Nuhoğlu, "Hem ihracatı ile Türkiye'nin en önemli illerinden biridir. Yaklaşık 150 ülkeye ihracat yapan ve bu sene Türkiye ihracatı büyümesine ve yüzde 10 büyüyen Kayseri'ye doğal olarak hem sanayi mamulleri hem tarım mamulleri hem de tüm Türkiye'ye yatırım konusunda uluslar arası taşımacılar olarak görev alıyoruz. Taşımacılık tek başına bir sektör değildir. Taşımacılık tüm sektörlerin gelişmesini sağlayan, önünü ve mal hareketleri ile dengeleri sağlayan hem de Türkiye'nin ihracatını sınırların dışına sağlayan önemli bir sektördür ve her zaman da diğer sektörlerin iç gücü olmuştur" ifadesinde bulundu.

Yapılan konuşmaların ardından düzenlenen törende şu isimlere katkılarından dolayı plaket verildi:

39.KOMİTE

(NAKLİYE SEKTÖRÜNE KATKILARINDAN DOLAYI )

1-Birer Uluslararası Nakliyat Tic. Ltd. Şti. - Mehmet BİRER

2-Babacan Uluslararası Nakliyat Tic. ve Tur. Ltd. Şti. - Ömer ERDEN

3-Bedirhan Uluslararası Nakliyat Tic. Ltd. Şti. - Mahmut KINIŞ

4-Hat Uluslararası Nakliyat San. ve Tic. Ltd. Şti. -Fevzi TEKİN

5-Er-Bil Uluslararası Transport Ltd. Şti. -Ergün BİLEN

6-Boytrans Lojistik Hizmetleri ve Tic. A.Ş. - Yusuf AKDAĞ

7-Günaydın Uluslararası Nakliyat Tic. Ltd. Şti. - Ali GÜNAYDIN

8-Asdilek Uluslararası Nakliyat Tic. Tur. Ltd. Şti. -Emin TİMUÇİN

9-Transtur Uluslararası Nakliyat ve Tic. A.Ş. - Adnan TURGUT

32.KOMİTE

OTOMOTİV SEKTÖRÜNE KATKILARINDAN DOLAYI )

1-Kayseri Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şti. -Şeyhi ODAKIR

2-Şimşekler Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şti. - Ekrem ŞİMŞEK

3-İnciroğlu Motorlu Araçlar San. ve Tic. A.Ş. - Vedat İNCİROĞLU

4-Çakır Otomotiv Servisleri ve Bakım Hiz. Tic. ve San. Ltd. Şti. - Oğuz ÇAKIR

5-Kaymer Otomotiv İnş. Mak. San. ve Tic. Ltd. Şti. - İbrahim KİLCİ

6-Tanver Motorlu Araçlar Tic. ve San. A.Ş. - Ahmet Hilmi TANVER

7-Teknikler Dizel Servis Tic. ve San. Ltd. Şti. -Nihat ELİBÜYÜK

37.KOMİTE

SİGORTA SEKTÖRÜNE KATKILARINDAN DOLAYI

1-Karataş Sigorta Acentelik Hiz. Ltd. Şti. - Ahmet ÇİLKOPARAN

2-Es Sigorta Acenteliği Ltd. Şti. - Hasan ERHAN

3-Kaya Sigorta Aracılık Hizmetleri A.Ş. - Gazi KOCAKAYA

4-Anıl Sigorta - Mehmet Selvi

SEKTÖR TOPLANTISINA KATILIMLARINDAN DOLAYI

1- TANFER DİNLER- İst.Üniv.Öğr.Üyesi- Risk Yönetmeni

2-BURCU GÜRERK SEVİNÇ Mapfre Genel Sig. Nak.Sig.Yöneticisi

3-ÇETİN NUHOĞLU -Uluslarararası Nakliyeciler Derneği Başkanı (UND)

4-EKREM ŞİMŞEK - Anadolu Oto Galericiler Sitesi Başkanı

5-ALİ ATEŞ - Kayseri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı

6-ŞEYHİ ODAKIR - Kayseri Oto Sanatkarlar Odası Başkanı - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Hiçyılmaz Türkiye Kayseri Yerel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title