Haberler

Fethiye'de Öğretmenler Günü'ne Coşkulu Kutlama

Fethiye'de 24 Kasım Öğretmenler Günü ve Atatürk'e 'Başöğretmenlik' ünvanının verilişinin 85.yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Fethiye'de ilk tören Beşkaza Meydanındaki Atatürk anıtı önünde yapıldı.

Fethiye'de 24 Kasım Öğretmenler Günü ve Atatürk'e 'Başöğretmenlik' ünvanının verilişinin 85. yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Fethiye'de ilk tören Beşkaza Meydanındaki Atatürk anıtı önünde yapıldı. Atatürk anıtına çelenk sunma törenine Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Gültekin, Fethiye Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık, siyasi partilerin başkan ve üyeleri okul müdürleri, daire amirleri ve öğretmenler katıldı.

İlçe Milli Eğitim müdürü Yüksel Gültekin, "Böylesine önemli ve kutsal bir görevi yerine getirmeye çalışan öğretmenlerimizi yılda bir kez anmak elbette yeterli değildir. Bugün başta sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere tüm yetkililerin 800 bin kişilik eğitim ordusundan bahsetmesi medya da bizlerin sorunlarının dile getirilerek çözüm önerilerinde bulunulmasından mutlu olduğumuzu ifade etmekle birlikte son yıllarda öğretmenlik mesleğini diğer kariyer mesleklerine göre sıkıntılı günler yaşadığını üzülerek belirtmek istiyorum. Bir milletin geleceği olan nesillerin silere emanet edildiğini aklınızdan çıkarmamanızı cehaletin en kötü arkadaş, ilminde en vefalı yoldaş olduğunu unutmamanızı, çocuklarımızı karanlık düşüncelerden uzaklaştırarak aydınlığa kavuşturmanızı bekliyor. Bu anlamda bu güne kadar yapmış olduğunuz fedakarlık ve çalışmalarınızdan dolayı halkımız adına sizlere şükranlarımızı sunuyorum. İlçemizde derslik ve okul yapımında devletimizle yarış halinde olan hayırseverlerimize de teşekkürlerimi iletiyorum. Çünkü çocuklarımız onların yaptırdıkları derslikler ve okullar sayesinde daha iyi ve daha sağlıklı eğitim alma imkanına kavuşmuşlardır" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Yüksel Gültekin Behçet Saatcı Fethiye Yerel Haberler

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

2017 yılında, 'Tutuksuz yargılanmalı' demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

2017 yılında, "Tutuksuz yargılanmalı" demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title