Haberler

Fatsa'da Polis Haftası Etkinlikleri

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Polis Haftası etkinlikleri kapsamanda İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk, Hasan Yahşi İlk ve Ortaokulu öğrencileri ile bir araya geldi.

Ordu'nun Fatsa ilçesinde Polis Haftası etkinlikleri kapsamanda İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk, Hasan Yahşi İlk ve Ortaokulu öğrencileri ile bir araya geldi.

Öğrencilerle okulun konferans salonunda buluşan İbrahim Etem Öztürk program sonrası yaptığı açıklamada, "Başlarına gelebilecek sıkıntılı olayların farkında olabilmelerini için önemli derecelerde öğrencilerimize bilgiler verdik. Kötü insanlarla karşılaştıklarında ne yapmaları konusunda minik öğrencilere bilgiler aktardık. Gündem, kısa ve akıllarında kalabilecek bilgileri kendilerine ilettik. Polisi gördüklerinde kendilerini güvende olduklarını hissettirmeye öğrettik onlara. Polis-çocuk ilişkilerini geliştirmek, saygılı, duyarlı ve bilinçli nesiller yetiştirilmesine yardımcı olabilmek, polislik mesleğini öğrencilere tanıtmak ve onların polisin verdiği hizmetlerden faydalanmalarını sağlamayı hedefledik. Ziyaretimizde öğrencilerle samimi, sıcak bir tanışma ortamı oldu. Öğrencilerin merak ettiği basit ama onlar için önemli olan soruları da cevaplandırdık. Öğrenciler bu sayede polislik mesleğini daha yakından tanıma fırsatı buldular" diye konuştu.

Ziyarette polisler konferansa katılan öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Polis Haftası İbrahim Etem Fatsa Ordu Yerel Haberler

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken 'Kobani' davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken "Kobani" davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

2017 yılında, 'Tutuksuz yargılanmalı' demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

2017 yılında, "Tutuksuz yargılanmalı" demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title