Haberler

Aydınspor 1923'ün Kalesini Aydınlılar Koruyor

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Aydınspor 1923 sezon öncesi yaptığı transferlerle kalesini Aydınlılara emanet etti.

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Aydınspor 1923 sezon öncesi yaptığı transferlerle kalesini Aydınlılara emanet etti.

Aydınspor 1923 sezon öncesi yaptığı yerli kaleci transferleri ile kalesini gollere kapatacak. Geçen sezon ligin bitmesiyle birlikte birçok oyuncu ile yollarını ayıran Aydınspor 1923, 3 sezon kalesini koruyan Ahmet Alın ile de çeşitli nedenlerden dolayı yollarını ayırmıştı. Başarılı eldivenden boşalan koltuğa geçen yıl Keçiörengücü'nde forma giyen Aydınlı Ulaş Akgüler ile yine Aydınlı Altay'da forma giyen Evren Özyiğit'i renklerine bağlayarak kaleyi tekrar güven altına aldı. Önceki yıllarda Ahmet Altın'ın yedekliğini yapan Aydınlı Engin Tuna ve Timur Çakıroğulları ile birlikte kaleci sayısı 4 olan siyah beyazlılarda kalede görev yapacak olan oyuncular yüz yüz yerli statüsüne kavuştu.

"AYDINLILAR KALECİLERİ İLE GURUR DUYMALIDIR"

Teknik Direktörlüğe Muharrem Uğur'un getirilmesiyle birlikte kaleci antrenörü olarak göreve başlayan Şakir Şahinkaya Aydınlı kalecileri sezona bomba gibi hazırlıyor. Kalesini yerli oyucuları ile birlikte bu sezon gollere kapatmayı hedefleyen siyah beyazlılarda kaleci antrenörü Şahinkaya, kalecilere yönelik sıkı bir çalışma programı uyguluyor. Aydınspor 1923'ün kalesinin güven ellerde olduğunu ve lige çok iyi hazırlandıklarını dile getiren Şahinkaya, "Kalecilerimizin çalışmalarından memnunum. Sezona çok iyi hazırlanıyoruz. Ulaş tecrübesi ile diğer kalecilerimize örnek oluyor. Evren aramıza sonradan katılmasına rağmen eksiklerini kapattı. Genç kalecilerimiz Engin ve Timur'a da özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Basamakları adım adım atlıyorlar ve gelecekte Aydınspor 1923'e çok faydalı olacaklar. Aydınlılar bu 4 yerli kalecisi ile gurur duymalıdır" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydınspor 1923 Evren Özyiğit Aydınlı Yerel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title