Haberler

(ANKARA)Karagedik Mahallesi'nin yolları yapıldı, halk rahatladı

Güncelleme:

(ANKARA)Karagedik Mahallesi'nin yolları yapıldı, halk rahatladı Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ASKİ ve doğalgaz kazıları sebebiyle bozulan yollardan şikayet eden halkın sesi oldu.

(ANKARA) Karagedik Mahallesi'nin yolları yapıldı, halk rahatladı

ANKARA - Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ASKİ ve doğalgaz kazıları sebebiyle bozulan yollardan şikayet eden halkın sesi oldu.

Gölbaşı Belediyesi şimşek hızında hizmetleri ve çalışmaları ile vatandaşın yüzünü güldürmeye devam ediyor. Karagedik Mahallesi'nde yapılan ASKİ ve doğalgaz çalışmaları sebebiyle bozulan yollardan mağdur olan vatandaşın sesi olan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek sorunu çözüme kavuşturdu. Bozulan yollara asfalt kırığı serimi, yol iyileştirme çalışmalarının yapıldığını söyleyen Başkan Ramazan Şimşek "Yapılan çalışmalar sonrası yollarda meydana gelen bozulmalar sebebiyle vatandaşlarımız şikayetlerini iletti. Çalışmalar bitmez harekete geçtik ve Karagedik Mahallesi sakinlerini asfaltları ile kavuşturduk" dedi. Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin 2021 yılı içerisinde yoğun bir mesai harcadığını sözlerine ekleyen Başkan Ramazan Şimşek "Yıl içerisinde yürütülen asfalt çalışmalarıyla, yollara toplam 53 bin 368 ton asfalt atıldı. Yine birçok bölgede 33 bin 600 metre sathi kaplama yapan ekiplerimiz, 155 bin 525 metrekare yol açıp 114 bin 526 metre yol onarımı yaparak, ilçe sakinlerinin gündelik hayatını kolaylaştırmak için canla başla çalıştı" açıklamasında bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ankara Su Ve Kanalizasyon İdaresi Ramazan Şimşek Karagedik Haberler

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken 'Kobani' davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken "Kobani" davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

2017 yılında, 'Tutuksuz yargılanmalı' demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

2017 yılında, "Tutuksuz yargılanmalı" demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title