Haberler

Abhazya Milli Basketbol Takımı Kocaeli'ne Geldi

Abhazya’nın Milli Basketbol Takımı, Kocaeli’de özel müsabakalar gerçekleştirmek üzere İzmit’e geldi.

Abhazya'nın Milli Basketbol Takımı, Kocaeli'de özel müsabakalar gerçekleştirmek üzere İzmit'e geldi.

Abhazya'nın Milli Basketbol Takımı Kocaeli'de yapılacak olan hazırlık maçları için İzmit'e geldi. Remila Otel'de konaklayan Abhazya Milli Basketbol Takımı'na Abhazya Devlet Spor Komitesi Başkanı Janna Zantaria'da eşlik ediyor. İlk günlerinde İzmit Atatürk Spor Salonu'nda antreman yapan milli basketbolculara, Abhazya- Türkiye Ticaret ve Ekonomik İlişkiler Temsilcisi Ruhi Karaalp ve Akmis Grup Genel Müdürü Olgun Aksoy moral verdi. Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar ve Türkiye Basketbol Federasyonu Kocaeli İl Temsilcisi Cengiz Kahraman'ın da ziyaret ettiği antrenmana Kocaeli basını da yoğun ilgi gösterdi. Ruhi Karaalp, Olgun Aksoy, Janna Zantiria ve Abhaz Milli Basketbol Takımı, Dünya Başol, gazete ve televizyonlara turnuva hakkında bilgiler verdi. Keyifli geçen antrenmanda protokol üyeleri basketbolcular ile yakından ilgilendi.

Antrenmanın ardından Abhazya'nın Türkiye Ticaret ve Ekonomik İlişkiler Temsilcisi Ruhi Karaalp'i makamında ziyaret eden heyet, burada Abhazya'da ki spor çalışmaları hakkında Karaalp'i bilgilendirdi.

Akmis Grup Genel Müdürü Olgun Aksoy'un da bulunduğu ziyarette Karaalp misafirlere hitaben yaptığı konuşmada, "Abhazya'nın politik, ekonomik ve bölgesel olarak güçlü olmasını önemserken aynı zamanda spor ve sanatı da eksik etmemek istiyoruz. Bu anlamda Abhazya hem Türkiye hem de Kocaeli ile sürekli temas halinde. Her geçen gün bu alanların gelişimi için temaslarımız sürüyor, yetenekler karşılıklı olarak sunuluyor. Basketbol Abhazya'da sevilen bir spor dalı. Abhazya Milli Basketbol Takımı geçtiğimiz yaz Kıbrıs'ta önemli mücadeleler gösterdi. Bu kez Türkiye'de böyle bir organizasyon yapmak istedik. Burada da güzel müsabakalar izleyeceğiz. Kendilerine geldiklerinden dolayı teşekkür ederiz. Kocaeli'den bir basketbol takımı da önümüzdeki aylarda Abhazya'ya gidecek ve orada da güzel bir organizasyonlar yapılacak" dedi.

Abhazya Spor Bakanlığı, Abhazya Basketbol Federasyonu ve Abhazya - Türkiye Ticaret ve Ekonomik İlişkiler Temsilciliği tarafından organize edilen basketbol organizasyonu 1 Nisan Cuma tarihinde saat 16.00'da İzmit'te bulunan Atafen Koleji'nin spor salonunda gerçekleştirilecek. Organizasyonda bu yılın Kocaeli şampiyonu Atafen Koleji ile Abhazya Milli Basketbol takımı dostluk maçında karşılaşacak. 2 Nisan Cumartesi günü ise gündüz saat 11.00'de İzmit Atatürk Spor Salonu'nda İzmit İhtisas Basketbol Takımı ile Abhazya Milli Basketbol Takımı dostluk maçı gerçekleştirecek.

Bu müsabakalara Abhaz Dernekleri Federasyonu yöneticileri, Kocaeli kent protokolünün önemli isimleri, Türkiye'de yaşayan Kafkas ve Abhaz kökenli yurttaşlar katılacak. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Spor Haberler

Milyonluk otomobil ile İstanbul gezintisi! Tasarruf tedbirlerinin teğet geçtiği bakanlık

Milyonluk otomobil ile İstanbul gezintisi! Tasarruf tedbirlerinin teğet geçtiği bakanlık

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Reisi'nin cenaze törenine katılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Reisi'nin cenaze törenine katılacak

Tabutlardan sadece ikisinin üzerinde vardı! Reisi'nin cenazesinde dikkat çeken detay

Tabutlardan sadece ikisinin üzerinde vardı! Reisi'nin cenazesinde dikkat çeken detay

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Taş Kağıt Makas CANLI izle! KANAL D Taş Kağıt Makas 12. bölüm CANLI izleme linki! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 161. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Mehmed Ali Kağıtçı kimdir? Mehmed Ali Kağıtçı kaç yaşında, nereli? Mehmed Ali Kağıtçı hayatı ve biyografisi! Beşiktaş-Trabzonspor ZTK finali hakemi kim? Ziraat Türkiye Kupası final maçını kim yönetecek? Yaprak Dökümü'nde Cem neden öldü? Yaprak Dökümü'nde Cem karakterinin ölüm sebebi ne? 23 Mayıs Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 23 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 22 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Karısını annesi olarak tanıtıp 12 yaşındaki kızı taciz etti! Olay ne, nerede oldu? Philips boykot mu? Philips İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Philips Türk malı mı, sahibi kim? ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNALİ! #129349 Beşiktaş - Trabzonspor maçı ne zaman, hangi kanalda? #9917 Yarın okullar tatil mi? 23 Mayıs okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Senua's Saga: Hellblade II İncelemesi: Büyüleyici Grafikler ve Derin Hikaye
Evine çağırdığı 12 yaşındaki kız çocuğunu istismar etti! Karısını 'annesi' olarak tanıtmış

Evine çağırdığı 12 yaşındaki kız çocuğunu istismar etti! Karısını "annesi" olarak tanıtmış

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title