Haberler

Yeni Yıla Doğru

Merkez Valiliği Görevine Atanan Kırklareli Valisi Muammer Muşmal, 'Toplumsal Hayatımızda Daima Sağduyunun, Hoşgörünün, Kardeşliğin, Sevgi ve Saygının Hakim Olmasını Diliyorum' Dedi

Merkez Valiliği görevine atanan Kırklareli Valisi Muammer Muşmal, 'Toplumsal hayatımızda daima sağduyunun, hoşgörünün, kardeşliğin, sevgi ve saygının hakim olmasını diliyorum' dedi.

Vali Muşmal yayımladığı mesajında, acı ve tatlı hatıralarıyla 2010 yılını geride bırakacağımızı, umudumuzu canlı tutarak yeni bir yıla gireceğimizi, yeni yılın milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirmesi temennisinde bulundu.

2010 yılının muhasebesini yaparken, 2011 yılının en iyi şekilde geçmesi için hangi adımların atılması gerektiğini düşünmek, zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmek durumunda olduğumuzu ifade eden Muşmal, açıklamasın da şunlara yer verdi:

'Toplumsal hayatımızda daima sağduyunun, hoşgörünün, kardeşliğin, sevgi ve saygının hakim olmasını diliyorum. Yaklaşık üç aylık kısa bir sürede yaptığım Kırklareli Valiliği görevimde, ilimizin öncelikli ve önemli sorunlarının tespitini yaparak, siz saygıdeğer vatandaşlarımın günlük hayatını kolaylaştıracak her alanda çözümler aradık. Bir önceki yıla göre, hayat standartlarımızı eğitimden, sağlığa, adaletten, emniyete, devletin temel hizmetlerinde artması için her günü araştırma ve yerinde incelemelerle geçirdik.

Yeni yılın başta kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere, sivil toplum kuruluşları ve tüm kesimlerin birlikte çalışması ile 2011 yılının Kırklareli için sosyal, kültürel ve ekonomik alanda bir atılım yılı olacağına inanıyorum. Bu vesile ile 20 Eylül 2010 tarihinden bu yana yaklaşık üç aydır yürütmekte olduğum Kırklareli Valiliği görevinden Bakanlar Kurulu Kararı doğrultusunda Merkez Valiliğine atanmış olmam dolayısıyla ilimizden önümüzdeki günlerde ayrılacağım.

Üç ay gibi kısa süre içinde olsa gururla hizmet ettiğim Kırklareli'den ayrılırken, başta çok sevdiğim Kırklareli halkı olmak üzere görev yaptığım sürede desteklerini esirgemeyen değerli milletvekillerimize, ilimizde güven ortamını tesis eden jandarma ve emniyet teşkilatımıza, değerli yargı mensuplarına, belediye başkanımıza ve üniversite rektörümüze teşekkür ediyorum.

Yine Vali yardımcılarımıza, kaymakamlarımıza, birim müdürlerine, il genel meclisi başkanı ve üyelerine, sivil toplum kuruluşlarına, siyasi partilere, muhtarlarımıza, tüm kamu görevlilerine ve basın mensuplarına kalbi duygularımla teşekkür ediyor, gösterdikleri ilgi ve misafirperverlikten ötürü şahsım ve ailem adına en derin sevgi, saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Yeniden birlikte çalışabilmek umuduyla arz-ı veda ediyorum.'

(ÖZG-NA-ÜNS) - KIRKLARELİ

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Terör örgütüne ağır darbe! 22 ilde düzenlenen operasyonda 239 şüpheli yakalandı

Terör örgütüne ağır darbe! 22 ilde düzenlenen operasyonda 239 şüpheli yakalandı

Eşini markette bıçaklayıp katletmişti! Olay anına ait kahreden görüntüler ortaya çıktı

Eşini markette bıçaklayıp katletmişti! Olay anına ait kahreden görüntüler ortaya çıktı

Savaşın başından beri böylesi görülmedi! Hizbullah, İsrail'in casus balonlarını vurdu

Savaşın başından beri böylesi görülmedi! Hizbullah, İsrail'in casus balonlarını vurdu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title