Haberler

Yağmur Suyu Zararlarına Menfezli Çözüm

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Salihli ilçesine bağlı Çelikli Mahallesinde 9 adet yerinde dökme menfez çalışması gerçekleştirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Salihli ilçesine bağlı Çelikli Mahallesinde 9 adet yerinde dökme menfez çalışması gerçekleştirdi. Dökme betonarme menfezler ile yağmur sularının zararının önüne geçildiğini dile getiren mahalle muhtarı Erol Akça, çalışmalar dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, kış mevsiminin ağır şartları öncesinde yol yapım çalışmalarının yanı sıra menfez çalışmaları ile de takdir topladı. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, Salihli ilçesi Çelikli Mahallesinde yerinde dökme menfez çalışmaları gerçekleştirdi. Kış mevsiminde artan yağışların yola taşkın yapması ile asfaltın yüzeyinde bozulmalar meydana geldiğini dile getiren ekipler, bu zararların ortadan kaldırılması için menfezlerin önemli olduğu belirtildi.

Muhtar Akça, "Medeniyetin Tam Ortasındayız"

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Çelikli'de gerçekleştirilen menfez çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu belirten Mahalle Muhtarı Erol Akça, "Yolun medeniyet olduğunu düşünürsek, medeniyetin tam ortasındayız. Mahallemize, 9 tane dökme menfezimiz yapıldı. Biz, bu derelerin arasından araçlarımızı ittirerek geçiriyorduk. Şimdi çok rahat bir ulaşım sağlıyoruz. Yolun bakımı, genişletmesi, menfezlerin yapımında emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Başkan Ergün'e teşekkür

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Çelikli Mahallesinde 35 kilometrelik yayla yollarını baştan sona bakım ve onarımını yaptığını dile getiren Muhtar Erol Akça, "Şu anda menfez çalışmalarımız bitmek üzere. 2017 yılı programı kapsamında mahalle yolumuzun asfaltı da atılacak. Ayrıca 35 kilometrelik yayla yollarımız baştan sona elden geçirildi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve ekibine, Allah seçim kaybettirmesin diye dua ediyorum" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salihli Çelikli Akça Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title