Haberler

Yağcılar Mahallesi Kış Mevsimine Hazırlanıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesi Yağcılar Mahallesi’ndeki depo inşa çalışmasıyla içme suyunu daha sağlıklı ve yeterli hale getirirken, yürüttüğü dere temizlik işlemiyle de mahalleyi kış mevsimine hazırlıyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesi Yağcılar Mahallesi'ndeki depo inşa çalışmasıyla içme suyunu daha sağlıklı ve yeterli hale getirirken, yürüttüğü dere temizlik işlemiyle de mahalleyi kış mevsimine hazırlıyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde yaptığı çalışmalarla mahallelerin yüzlerini güldürmeye devam ediyor. Yunusemre ilçesine bağlı Yağcılar Mahallesi'nin de birden çok sıkıntısına müdahale eden MASKİ, sürdürdüğü işlemlerle mahallenin sorunlarını bir bir çözüme kavuşturuyor. MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanlığı, mahallenin yıllar önce yapılan ve ihtiyacı karşılamakta zorlanan içme suyu deposunun yerine yeni bir depo inşa ediyor. 200 metreküp kapasitesindeki yeni kompozit depoya ait inşaat çalışmaları başladı. MASKİ ayrıca mahallenin içinden geçen derede de temizlik çalışması yürütüyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı'nın 4 farklı noktada yaptığı dere temizlik işlemiyle Yağcılar daha temiz ve sağlıklı bir hale getirilirken, kışın meydana gelebilecek taşkınlar için de önlem alınıyor.

MASKİ'nin mahalleyle ilgili çalışmaları hakkında bilgi veren Yağcılar Mahalle Muhtarı İbrahim Zeybek, "Bundan 40-50 yıl önce yapılan içme suyu depomuz yetersiz geliyordu. Bunun üzerine MASKİ'ye müracaat ettik. Sağolsunlar, yeni depomuzla ilgili yürütülen projeyi tamamladılar. Şuan da kompozit depomuzun inşaatı başlamış durumda. Bundan sonra daha temiz ve daha sağlıklı suya kavuşacağız diye düşünüyorum. Bunun yanında yeni bir sondaj kuyusu açmayı da planlıyoruz. MASKİ Genel Müdürlüğümüz, yaptığımız her talebe anında cevap verip müdahale ediyor. Yağcılar Mahallesi gelişime müsait bir yer. Şuan MASKİ tarafından yapılan bir de kanalizasyon ve içme suyu hattı projelerimiz var. Eskiyen içme suyu borularımız yenilerek, kanalizasyonu olmayan hanelerimize hat yapılacak. Onları da ilerleyen dönemler içerisinde yapacağız inşallah. Ayrıca mahallemizdeki deremizde 4 noktada temizlik çalışması yapılıyor. Bu çalışmaların hepsi için Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e ve MASKİ'ye köyüm ve şahsım adına şükranlarımızı sunuyorum" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yunusemre Yağcılar Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title