Haberler

Veysel Tiryaki Yatırımları Yerinde İnceledi

Altındağ'ın çehresini değiştiren tesislerin inşaatlarıyla yakından ilgilenen ve sık sık çalışmaları yerinde inceleyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Başkan yardımcıları, ilgili birim müdürleri ve belediye personelleri ile birlikte...

Altındağ'ın çehresini değiştiren tesislerin inşaatlarıyla yakından ilgilenen ve sık sık çalışmaları yerinde inceleyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Başkan yardımcıları, ilgili birim müdürleri ve belediye personelleri ile birlikte şantiyeleri gezdi.

2013 yılı yatırımlarına hız kesmeden devam eden Başkan Tiryaki, Peçenek Mahallesi'ne yapılan Mesire Yeri, Beşikkaya Mahallesi'ne yapılan Köy Park Açık Hava Müzesi, Ulubey Mahallesi'ne yapılan park, Ali Ersoy Mahallesi'ne yapılan iki adet yüzme havuzu, Çinçin'e yapılan Kültür Sarayı, Karapürçek'e yapılan Kurban Kesim Alanı ve cami inşaatını gezdi, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Altındağ Belediyesi olarak kaynakları verimli kullandıklarını ve bütçenin yarısını yatırıma harcadıklarını belirten Tiryaki, "Altındağ bu yatırımlar sayesinde değişiyor ve değişmeye devam edecek. Şu anda 20'den fazla şantiyemiz var. Bunların tamamını 2013 yılı sonuna kadar bitirmeyi hedefliyoruz" dedi.

İlk önce Mesire Yeri'ni gezen Başkan Tiryaki, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Parkın, 400 dönüm büyüklüğünde olduğunu ve piknik yapmak isteyen Ankaralıların buraya akın edeceğini dile getiren Başkan Tiryaki, Mesire Yeri'nin Haziran başında açılacağını belirtti.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin bir sonraki durağı Kurban Kesim Alanı oldu. Türkiye'nin en büyük ve en modern Kurban Kesim Alanı'nı inşa ettiklerini aktaran Veysel Tiryaki, ilk etabın geçen yıl bitirildiğini, ikinci etabın inşaatının ise çok hızlı devam ettiğini, Kurban Kesim alanını bayrama yetiştirmek için özveri ile çalıştıklarını aktardı.

Altındağ'a yapılan bir cami inşaatını da gezen Başkan Veysel Tiryaki'nin bir sonraki durağı ise Ulubey Mahallesi'ne yapılan park inşaatı oldu. Daha sonra Beşikkaya Mahallesi'ne yapılan Köy Park Açık Hava Müzesi inşaatına geçen Veysel Tiryaki, 400 dönüm üzerine kurulan Köy Park projesinin Türkiye'de bir ilk olduğunu vurgulayarak, Köy Park Projesi'ni 2013 yılı sonunda kadar tamamlamak için hızla çalıştıklarını dile getirdi.

Daha sonra Ali Ersoy Mahallesi'nde inşaatı devam eden yüzme havuzu şantiyesini gezen Başkan Tiryaki, tesisin 10 bin metrelik bir alanda gerçekleştirildiğini, büyük bir spor kompleksinde bulunması gereken her tür niteliğe sahip olduğunu söyledi. Tesisin içinde iki adet yüzme havuzu, iki adet fitness salonu, 2 adet hamam, jakuzi, sauna ve özel dinlenme odalarının bulunduğunu belirten Başkan Tiryaki, yüzme havuzunun da 2013 yılı sonuna kadar bitirileceğini aktardı.

Son olarak Çinçin'de yapımı devam eden Kültür Sarayı'nı da gezen Başkan Tiryaki, inşaat çalışmaları hakkında bilgi aldı. 6000 m2 kapalı alanı bulunan tesiste, 1500 kişilik çok amaçlı bir salon bulunduğunu söyleyen Veysel Tiryaki, düğün organizasyonları dışında farklı toplantı ve etkinlikler için de kullanılacak olan merkezin, yeşil alanı ile de bölgeye ferahlık sağlayacağını açıkladı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Veysel Tiryaki Karapürçek Peçenek Ulubey Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title