Haberler

Vali Büyük Tufanbeyli'de

Adana Valisi Mustafa Büyük, ilk ilçe gezisini yaptığı Tufanbeyli'de eksikliklerin giderilmesi konusunda yoğun çalışma içerisinde olacaklarını söyledi.

Adana Valisi Mustafa Büyük, ilk ilçe gezisini yaptığı Tufanbeyli'de eksikliklerin giderilmesi konusunda yoğun çalışma içerisinde olacaklarını söyledi.

Vali Büyük beraberinde Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, İl Jandarma Komutanı J. Albay Ünsal Bulut ve kamu kuruluşu temsilcileri ile birlikte Tufanbeyli ilçesinde incelemelerde bulundu.

İlk olarak beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte Tufanbeyli Kaymakamlığı'nı ziyaret eden Vali Mustafa Büyük, Tufanbeyli Kaymakamı Serdar Demirhan, Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü ve kaymakamlık personeli tarafından karşılandı.

Tufanbeyli Kaymakamı Serdar Demirhan'ın makamına geçen Vali Büyük, burada ilçenin genel durumu hakkında brifing aldı.

Vali Büyük, yaptığı açıklamada ilçe olarak ilk ziyaretini Tufanbeyli'ye yaptığını belirtip, ilçenin sorunları hakkında bilgi sahibi olduğunu, eğitim, sağlık ve ulaşımın yanında işsizliğin giderilmesi konusunda yeni yatırımların olduğunu söyledi.

Tüm sorunların elbirliği ile çözüleceğini vurgulayan Vali Büyük, eksikliklerin giderilmesi konusunda yoğun çalışma içerisinde olacaklarını ifade etti.

Vali Büyük, kaymakamlık ziyaretinin ardından Tufanbeyli Belediyesi'ne geçti.

Belediye önünde Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü ve vatandaşlar tarafından sevgi gösterileri ile karşılanan Vali Büyük, vatandaşların ilgisine teşekkür edip, onlar ile sohbet etmesinin ardından Belediye Başkanı Remzi Ergü'nün makamına geçti.

Tufanbeyli Belediye Başkanı Ergü, ilçenin sosyo-ekonomik ve kültürel yapısı hakkında Vali Büyük'e bilgi verdi.

Vali Büyük ise, Tufanbeyli ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Ergü'ye de iade-i ziyarette bulunduğunu dile getirip, vatandaşa hizmet noktasında belediyeler ile işbirliği içerisinde çalışacaklarını söyledi.

Tufanbeyli Belediyesi'nin ardından Hacı Çağlar Parkı'na geçen Vali Büyük, vatandaşlar ile bir araya geldi. Vali Büyük, parkta vatandaşların sıkıntılarını dinleyip, sorunların çözülmesi konusunda yetkililere talimat vererek, bir süre vatandaşlar ile sohbet etti.

İlçe ziyaretini Tufanbeyli Termik Santrali ile noktalayan Vali Mustafa Büyük, burada yetkililerden bilgi aldı.

Yetkililerce yapılan açıklamada, Tufanbeyli Yamanlı Köyü Kayacık mevkiinde linyit kömür sahasında kurulan yatırımın 1 milyar Euro olduğu, 450 MW kapasiteli Termik Santralin de toplamda 3 bin 300 çalışanın bulunduğu, bu çalışanların 980 kişisinin ise Tufanbeylili olduğu ifade edilip, santralin 2015 sonu itibariyle tam kapasiteyle çalışacağı aktarıldı.

Vali Büyük, Termik Santrali ve yapılan diğer yatırımların istihdama önemli katkılarının olduğunu hatırlatıp, bu konuda tüm yatırımcıların destekleneceğini söyledi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Büyük Remzi Ergü Tufanbeyli Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title