Haberler

Vali Azmi Çelik "Basına Kolaylık Sağlanacak"

Güncelleme:

Batman Mezopotamya Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti (BM-GYC) yönetim kurulu üyeleri Batman Valisi Azmi Çelik'i ziyaret ettiler.

Batman Mezopotamya Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti (BM-GYC)'ni makamında kabul eden Vali Azmi Çelik, bilgi ve enformasyonun sağlıklı duyurulması amacıyla basına kolaylık sağlanacağını belirtti.

Batman Postasından Cemiyet Başkanı Uğur Kapuci, Batman Gazetesinden Ramazan Bozkurt, Bayram Turan, Demokrat Gazetesinden Nimet Dal, Haber Gazetesinden Halit Beytüt, Cemiyet Muhasibi Veysi Demir Vali Azmi Çelik'i makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çelik, gazetelerin bilgiye ulaşma ve kurumlardan ivedilikle bilgi alma konusunda kurum müdürleri ile bir toplantı düzenleyip, yasal mevzuatlar dahilinde gereken kolaylıkların sağlanacağını belirtti.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, gazetecilerle sohbet eden Vali Çelik, Batmanı oldukça gelişmiş, büyümüş ve gelişmeye müsait gördüğünü ifade etti.

"BEŞİRİ HASTANESİNİN KAPASİTESİNİ BÜYÜTMEYE ÇALIŞIYORUZ"

Bir yıldır yapımı bittiği halde hizmete girmeyen Beşiri İlçesindeki hastane konusuna da değinen Vali Azmi Çelik "Beşiri İlçe Entegre Hastanesi İl Halk Sağlığı Müdürlüğüne bağlıdır ve kapasitesi de düşüktür. Bizler gereken görüşmeler yapmaktayız ve yaptığımız istişarede hastanenin kapasitesinin büyütülüp, Kamu Hastaneleri Birliğine devrinin yapılması hususundadır" dedi.

VALİ ÇELİK "ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ KALKINMADIR"

Batman'a Vali olarak atanmaktan mutlu olduğunu ifade eden Vali Çelik, Batman için ellerinden gelen gayreti zarf edeceklerini belirtti.

Batman'ın daha iyi konuma getirebilmek için başta yatırımlara önem vereceklerini belirten Çelik, "Öncelikli hedefimiz kalkınmadır. Bunun için gerekli çalışmalarını yerinde yapıyoruz. İlimizi en iyi konuma hep birlikte çalışarak getirebiliriz. Onun için herkesin fikirlerine saygı duyuyoruz" dedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Ramazan Bozkurt Mezopotamya Beşiri Batman Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

26 Ocak hangi burç? 26 Ocak'ta doğanlar hangi burç oluyor? 26 Ocak tarihi hangi burç olur? Asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücrete zam yapılacak mı, yüzde kaç zam yapılacak? Kamuda tasarruf paketi nedir? Kamuda tasarruf paketinin kuralları nasıl olacak? 12 Mayıs hangi burç? 12 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 12 Mayıs tarihi hangi burç olur? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title