Haberler

Ulueren: 'Telegol' Maliyeti Yüzünden Yayından Kaldırıldı

Güncelleme:

Serhat Ulueren, Acun Ilıcalı'nın TV8'i satın almasından sonra 'Telegol' programının yayından kaldırılmasının nedenlerini anlattı.

Futbol yorumcusu ve Vatan gazetesi yazarı Serhat Ulueren, Acun Ilıcalı'nın TV8'i satın almasından sonra yayın hayatına son verilen Telegol programıyla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Ulueren, Telegol'ün neden yayından kaldırıldığını açıklarken 3 çarpıcı iddiayla konuya açıklık getirdi.

"SÖZLEŞMEMİMİZİ TEK TARAFLI FESH ETTİLER"

Ulueren, "27 Kasım 2013'te MNG TV Yayıncılık adına Avukat Ayhan Yılmaz benimle, tüm yorumcularla ve spor servisinde çalışan 12 arkadaşımla görüşüp iş akdimizi tek taraflı fesh etti. Öncesinde MNG Holding patronu Mehmet Nazif Günal benimle yüzyüze bir görüşme yaptı. İleride o görüşmenin detaylarını da açıklayacağım." dedi.

"YÜKSEK MALİYET SEBEBİYLE YAYINDAN KALDIRILDIK"

"Telegol neden TV8'den ayrıldı" sorusuna cevap veren Ulueren, "İddiaya göre birinci sebep Telegol'un yüksek maliyetiymiş. Cevabım çok net; TV8'e para kazandıran, geliri giderinden fazla olan ve reyting sıralamasında uzak ara hep kanalın lideri olmuş bir programdı Telegol. Bu nedenle yüksek maliyet olayına katılmam söz konusu değil." dedi.

"AZİZ YILDIRIM, ACUN'U ARAYIP..."

Ulueren'e göre 2. iddia; Aziz Yıldırım Acun'u arayıp, "Bak Acun! Bu Telegolcüler yıllardır benimle uğraşıyor, onlara yüklü davalar açacağım. Dava açtığımda bana bozulma, darılma. Sen de kanal sahibi olarak davalarla muhatap olacaksın" demiş. Bana bunu Vatan Gazetesi muhabir ve yazarı aktardı. Ben bu iddiaya da kesinlikle inanmak istemiyorum." ifadesini kullandı.

"SÖZLERİM ÇARPITILDI"

Son iddia ise, aslında iddia olmaktan çıktı; Acun TV8'i satın aldığı gün Medyatava internet sitesinden beni arayıp, "Acun kanalı satın almış, Telegol'ü de gönderecekmiş, size herhangi bir tebligat yapıldı mı?" diye sordular. Ben de "Benim hiçbir şeyden haberim yok, kanal çalkalanıyor ama biz görevimizin başındayız. Üstelik Acun'la hiç görüşmedim, zaten iyi tanımam, samimiyetimiz de yok, sadece selamlaşırız" dedim ve bu sözlerim minik çarptırılarak sitelerde yayımlandı.

"YALAKALIK MI YAPAYIM"

Sonrasında Acun'un yakın çevresinden 3 kişi benimle buluşup, "Sen ne yaptın! Açıklamalarına, özellikle de kendisini tanımam sözüne Acun çok fena bozuldu, istersen bir düzeltme geç, bu iş tatlıya bağlansın" dediler. Ama ben herhangi bir düzeltme yapmadım. Gerçekten de Acun'la birkaç yerde karşılaştık sadece selamlaşıp devam ettik. Bugüne kadar ne yemek yedik, ne çay içtik. Yalan söyleyip yalakalık mı yapacaktım.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Vatan Gazetesi Serhat Ulueren Ayhan Yılmaz Acun Ilıcalı Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title