Haberler

Ülkü Ocaklarından Suriyeli Türkmenlere Yardım Eli

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi tarafından başlatılan ve Kayseri Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından uygulanan Suriyeli Türkmenlere Yardım Eli kampanyası Kayseri’de yapıldı.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi tarafından başlatılan ve Kayseri Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından uygulanan Suriyeli Türkmenlere Yardım Eli kampanyası Kayseri'de yapıldı. Kayseri Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Selim Gümüş Kayseri Halkının yardım kampanyasına büyük ilgi gösterdiğini belirterek 1 TIR dolusu insani yardım malzemesini gönderdiklerini belirtti.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi tarafından Yurdun dört köşesinde başlatılan Suriyeli Türkmenlere Yardım Kampanyası Kayseri Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından şehrin farklı noktalarına açılan standlar ile 5 gün boyunca yapıldı. Yaklaşık 1 TIR dolusu insani yardım malzemesinin toplandığını ifade eden Kayseri Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Selim Gümüş İslam " Türk coğrafyasında küresel güçler ve haçlı orduları bin yıldır çeşitli askeri siyasi ekonomik dini planlar uygulamıştır. Zengin petrol doğalgaz ve diğer yeraltı kaynaklarına sahip olmak için siyasi emellerini gerçekleştirmek ve sözde din maskesi altında vaat edilmiş toprakları almak için son olarak BOP projesini uygulamaya çalışıyorlar. Sözde büyük İsrail devletinin kurulması için bop es başkanı görevini gönüllü kabul eden; Irak da milyonlarca masum sivil insanı işkenceyle tecavüzle katleden ABD askerlerine evlerine sağ sağlım dönmeleri için dua eden; Suriye'nin kuzeyin de Irak'ın kuzeyinde oldu gibi sözde kurulmak istenen piç devletine destek olan; Recep Tayyip Erdoğan Suriye deki zulme de destek olmuştur" dedi.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi kıyafet yardım kampanyası başlatıldığını ifade eden Gümüş "Kayseri Halkının yardım kampanyasına büyük bir teveccüh ile yaklaşarak ihtiyaç sahiplerine gönderilmek üzere bizlere emanet ettikleri malzemelerden ne mutlu ki Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanlığı hizmet binamız doldu taştı" diye konuştu.

Gümüş son olarak Toplanan yardımların Türkmenlerin bulundukları Hatay Yayladağ bölgesine görevliler nezaretinde teslim edileceğini ifade ederek" Kayseri Ülkü Ocakları Cenab-ı Allah'ın rızasını kazana bilmek için dini ve milli konularda karınca misali ifa ettiği bir görevi daha başarmanın mutluğunu yaşamaktadır." dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Suriye Gümüş Irak Yerel Haberler

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

Balıkesir'de bıçaklanarak katledilen kurye öğrencinin cinayet anı görüntüler ortaya çıktı

Balıkesir'de bıçaklanarak katledilen kurye öğrencinin cinayet anı görüntüler ortaya çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title