Haberler

Turgutlu Osb'den Vali Güvençer'e Ziyaret

Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'e nezaket ziyaretinde bulundu. Turgutlu OSB hakkında Vali Güvençer'e brifing sunulan ziyarette ilçeye dair pek çok yatırım ve hizmet görüşülürken, yakın zamanda OSB Müteşebbis Heyet Toplantısı'nın Vali Güvençer başkanlığında gerçekleştirileceği belirtildi.

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin'in başkanlığındaki Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, Vali Mustafa Hakan Güvençer'e nezaket ziyaretinde bulundu. Yaşar Çetinkaya, Hayriye Hızal Kaygısız, İlteriş Yağcıoğlu ve Gürbüz Acar ile OSB Genel Müdürü Galip Bilgen'in yer aldığı ziyarette, Vali Güvençer'e OSB hakkında brifing verildi.

Turgutlu OSB'nin İzmir limanına, Manisa'ya, Adnan Menderes Hava Limanı'na, Turgutlu DDY İstasyonu'na ve Manisa OSB Gümrüğü'ne yakın mesafesiyle ulaşım yönünde avantajlı konumda olduğunu belirten OSB Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Şirin, OSB'nin yerli ve yabancı yatırımcılar için tercih edilen bir bölge olduğunu söyleyerek, "Turgutlu olarak önemli bir Organize Sanayi Bölgesi'ne sahip avantajlı bir ilçeyiz. 2015 yılı hedeflerine ulaşmış olup, 2016 yılı hedeflerimizi de gerçekleştirmekteyiz. Bölgemize daha fazla yerli ve yabancı yatırımcıları çekmek adına, sahanın en önemli ihtiyaçları olan alt yapı çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Manisa genelinde ekonomi, işgücü ve üretim noktasında önemli bir potansiyele sahip bölgemizin adının duyurulması noktasında gayret içerisindeyiz. Bu anlamda 2016 yılının ikinci yarısında Sayın Valimiz'in Müteşebbis Heyet Başkanlığı'nda bir arada olacağız. Kendilerinin deneyim ve tecrübeleri ile Turgutlu OSB'yi çok daha ileri bir noktaya taşıyacağımıza inanıyoruz" dedi.

OSB Yönetim Kurulu'nu ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirten Vali Mustafa Hakan Güvençer de organize sanayi bölgelerinin önemine değinerek, 150 bin nüfuslu büyük bir ilçe olan Turgutlu'daki OSB'nin ilçeye ve Manisa'ya olan katkısının önemli olduğunu söyledi. Konuklarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Güvençer, her 3 ayda bir yapılan OSB Müteşebbis Heyeti Toplantısı dolayısıyla yakın zamanda Turgutlu'da bir arada olacaklarını belirtti. Turgutlu'ya dair pek çok konunun görüşüldüğü ziyarette, Başkan Şirin ve OSB yönetim Kurulu üyeleri kendilerini ağırladıkları için Vali Güvençer'e teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Turgutlu Ekonomi Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title