Haberler

Tuğcan Otel'den Lösemili Çocuklar ve Ailelerine İftar

LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı ve Tuğcan Otel işbirliğiyle gerçekleştirilen ve Gaziantep’te ki lösemili çocukları aileleriyle bir araya getiren LÖSEV Geleneksel İftar yemeğinde çocuklar gönüllerince eğlendi.

LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı ve Tuğcan Otel işbirliğiyle gerçekleştirilen ve Gaziantep'te ki lösemili çocukları aileleriyle bir araya getiren LÖSEV Geleneksel İftar yemeğinde çocuklar gönüllerince eğlendi.

LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı tarafından Türkiye'nin çeşitli illerinde hayırsever kurum ve kuruluşların desteğiyle gerçekleştirilen geleneksel iftar buluşmalarının Gaziantep ayağı Tuğcan Otel'in sponsorluğunda Gaziantep'te de düzenlendi. Gaziantep'te yaşayan ve lösemiyle mücadele eden aileleri ve çocukları buluşturan iftar yemeğinde çocuklar gönüllerince eğlenirken aileler de yalnız olmadıklarını bir kez daha gördü. Tuğcan Otel'in kurum olarak sosyal sorumluluk projelerini her zaman desteklediğini ve LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı ile ortaklaşa gerçekleştirilen bu organizasyonun kendileri için önemli olduğunu ifade eden Tuğcan Otel Genel Müdürü Tunç Dortunç, "LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı için otelimizde bir gece düzenleyerek lösemili çocuklarımızı ve ailelerini ağırladık. Tuğcan Hotel olarak, Lösemi ile mücadele eden çocuklarımızı ve ailelerini ağırladığımız bu gece de onların gönüllerince eğlendiklerini görmek, ulaşmak istediğimiz en önemli amaçtı. Çocuklarımızın yüzlerinde bir nebze tebessüm oluşturabildiysek ne mutlu bize. Bizlere sunmuş oldukları teşekkür belgesi için LÖSEV yönetimine şükranlarımızı sunuyorum. Tamamen Bağışlar ve destekler ile yoluna devam eden LÖSEV'e kendi konumuzla ilgili olarak bir fayda sağlayabilmek bizim için onur vericidir. Önümüzdeki süreçte de bu tür sosyal sorumluluk projelerine destek vermeye devam edeceğiz. Bu çocuklarımız ve onların sağlığı için canla başla çabalar sarfeden ailelerinin yalnız olmadıklarını bilmelerini istiyoruz" dedi.

Tuğcan Otel'in düzenlediği gecenin kendileri için büyük bir moral oluşturduğunu ifade eden lösemili çocukların aileleri ise yapılan desteklerden dolayı teşekkür ederek,"Bizleri ve çocuklarımızı ağırlayan Tuğcan Otel'e çok teşekkür ederiz. Güzel bir gece geçirdik. Çocuklarımız farklı bir ortamda gönüllerince eğlendiler. Bu tür etkinlikler çocuklarımızın yaşama bağlanmasında önemli rol oynamaktadır. Tuğcan Otel Genel Müdürü Tunç Dortunç'un şahsında bütün Tuğcan ailesine ve daima bizleri destekleyen LÖSEV'e sonsuz teşekkürlerimizi sunarız" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Türkiye Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title