Haberler

Torbalı, İşçi Dostu Belediye

Torbalı Belediyesi tarafından İş Sağlığı ve Güvenliği toplantısı yapıldı.

Torbalı Belediyesi tarafından İş Sağlığı ve Güvenliği toplantısı yapıldı. Birim müdür ve amirlerine verilen toplantıya Belediye Başkan Vekili Özgür Erman Çağlar, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Söyler ile Hüseyin Karaman da katıldı. Metin Gözütok başkanlığında gerçekleşen toplantıyı İş Güvenliği Sağlığı Uzmanı Ali Çoban sundu. Toplantıda kurul üyelerine ekleme ve atama yapılırken, Recep Toprak, Ömer Avinç, Ali Kayacı kurul üyeliğine; işyeri hekimliğine Gürkan Uygun, Nazif Atlı; kurul sekreterliğine Fahrettin Günay, Leyla Demirbağ ve Kadir Gözütok getirildi.

BELEDİYE GARAJINA SAĞLIK ODASI KURULUYOR

Seminerde belediyenin sosyal tesislerindeki eksiklikler hakkında birim amirleri bilgilendirilirken, Belediye Garajına sağlık güvenliği birim odası kurulmasına karar verildi. Garajdaki bu birimde görev alan sağlık personeli tarafından, haftanın üç günü belediye işçilerine sağlık kontrolü yapılacak. Ayrıca yapılan toplantıda, 30.06.2012 tarih ve 28339 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu'nun getirdiği yükümlülükler görüşüldü. Uzman Ali Çoban,, ilgili kanunun Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın çalışmasıyla yürürlüğe girdiğini söyledi.

'BELEDİYEMİZ İŞÇİLERİNE ÖNEM VERİYOR'

Torbalı Belediyesi'nin çağdaş belediyecilik anlayışı ile iş güvenliğine büyük önem verdiğini kaydeden Başkan Vekili Özgür Erman Çağlar, "Belediyemizin, bünyesinde çalışmalarını sürdüren İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu yaptığı toplantıda iş mevzuatı kapsamında mevcut durumunu değerlendirmiş ve görev dağılımı yapılmıştır" şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Karaman Gürkan Uygun Torbalı Yerel Haberler

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

CHP lideri Özel, sözünü kesen çiftçiye kızdı: Arkadaşların sana hesap sorsun

CHP lideri Özel, sözünü kesen çiftçiye kızdı: Arkadaşların sana hesap sorsun

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Kararı valilik açıkladı! Giresun'da açık alanlarda alkol kullanımına yasak getirildi

Kararı valilik açıkladı! Giresun'da açık alanlarda alkol kullanımına yasak getirildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title