Haberler

İl Özel İdaresi Kırsala Hayat Veriyor

Güncelleme:

Kaynakları etkin ve verimli kullanarak kırsaldaki vatandaşların hayat standartlarını yükseltmek amacıyla çalışmalarını sürdüren Adıyaman İl Özel İdaresi, il genelinde kendi sorumluluk alanındaki çalışmalarını yoğun bir şekilde yürütüyor.

Kaynakları etkin ve verimli kullanarak kırsaldaki vatandaşların hayat standartlarını yükseltmek amacıyla çalışmalarını sürdüren Adıyaman İl Özel İdaresi, il genelinde kendi sorumluluk alanındaki çalışmalarını yoğun bir şekilde yürütüyor.

Adıyaman İl Özel İdaresi, KÖYDES projeleri ve Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği aracılığıyla yaptığı çalışmalarla kırsal kesimdeki birçok yerleşim birimine hayat veriyor. İl Özel İdaresi, çalışmalarını tamamladığı köylerde asfalttan kilitli parkeye, altyapıdan çocuk oyun parkları ve taziye evlerine kadar birçok hizmeti vatandaşın ayağına götürerek köy-kent ayrımını ortadan kaldırıyor.

Vali Mahmut Çuhadar, Kahta ilçesinde İl Özel İdaresinin köylerde yapımı devam eden ve tamamlanan ulaşım ve alt yapı yatırımlarını yerinde inceledi.

Vali Çuhadar'a incelemeleri sırasında Kahta Kaymakamı Abdil Koç, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, Kahta İl Genel Meclis Üyeleri Mustafa Kavak ve Sırrı Köse eşlik etti.

Vali Çuhadar, ziyaret ettiği Kahta ilçesine bağlı Dumlu, Kavaklı, Bozpınar, Gökçay ve Narsırtı köylerinde kırsal kesimin alt yapısını iyileştirmeye dönük İl Özel İdaresi tarafından yapılan taziye evleri ile alt ve üst yapı çalışmalarını yerinde inceleyerek devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyaret ettiği köylerde vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılanan Vali Mahmut Çuhadar, köylerde vatandaşlarla sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi.

Gerek İl Özel İdaresi gerekse de Merkez Köylere Hizmet Götürme Birlikleri aracılığıyla kırsalda alt ve üst yapı yatırımları başta olmak üzere toplumun sosyal alanda ihtiyaç duyduğu çok önemli hizmetlerin hayata geçirildiğini belirten Vali Mahmut Çuhadar "Bugün köylerimize yönelik gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretle amacımız, Özel İdaremizin köylerimize yönelik gerçekleştirdiği yatırımları yerinde incelemek, köylerde yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde görmek, dertlerine ortak olmak ve bu sorunları ilk ağızdan dinlemektir. Çok şükür Özel İdaremizin hizmet mührünü ilimizin dört bir tarafında görüyoruz. Birçok köyümüzün köy içi yolları kilitli parke taşıyla döşenerek, yol, su ve alt yapı hizmetleri tamamlandı. Devletimizin şefkat eli daima vatandaşımızın yanındadır. Milletimize bu hizmetleri götürürken, birlik, beraberlik, karşılıklı diyalog ve uyum içerisinde bir çalışma yürüten İl Genel Meclis Başkanımız başta olmak üzere İl Genel Meclisimizin bütün üyelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kırsalda yaşayan vatandaşımıza en güzel hizmeti sunabilmek için gayret gösteriyoruz. Vatandaşlarımız tarafından dile getirilen diğer eksiklikleri de inşallah birlik ve beraberlik içerisinde çözeceğiz" dedi.

Sorun ve taleplerini rahat bir ortamda iletme fırsatı bulan köy sakinleri ise, Vali Mahmut Çuhadar'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.

Kaynak: Habermetre / Toplum

Köylere Hizmet Götürme Birliği Mahmut Çuhadar Adıyaman Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title