Haberler

Tepecik Esnafspor Başkan Özakcan'dan Spor Tesisi İstedi

Tepecik Esnafspor yönetimi, kulüplerine destek veren Efeler Belediye Başkanı Mesut Özkacan’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Tepecik Esnaf spor yönetimi, kulüplerine destek veren Efeler Belediye Başkanı Mesut Özkacan'a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Tepecik Esnaf spor Kulüp Başkanı Mustafa Erkin, ziyarette Tepecik Mahallesi'nin en önemli sorunlarından biri olan spor tesisi konusunda Başkan Özakcan'dan destek istedi.

Aydın 1. Amatör Küme'nin Efeler temsilcilerinden Tepecik Esnafspor, kulübüne 2015-2016 Sezonu'nda malzeme yardımında bulunan Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan'a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Özkacan, Tepecik Esnafspor Başkanı Mustafa Erkin, Genel Kaptan Ahmet Nalbant, Basın Sözcüsü Erhan Oruç, Mali İşler Sorumlusu ve Takım Kaptanı Coşkun Ay ve futbolculardan Metehan Erkin makamına kabul etti. Başkan Erkin, Efeler İlçesi Tepecik Mahallesi'nin en büyük sorunun futbol sahasının olmayışı olduğunu söyledi. Başkan Özcakcan da gençleri spora kazandırmak için saha konusunda çalışma yapacağını dile getirdi.

FORMA VE TEŞEKKÜR PLAKETİ

Tepecik Esnafspor futbolcularından Metehan Erkin, ziyarete Başkan Özakcan'a 09 numaralı ve Mesut Özakcan yazılı kulübünün formasını hediye etti. Tepecik Esnafspor yönetimi de Özakcan'da desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi. .

BAŞKAN ÖZKACAN'DAN SAHA İSTEDİLER

Tepecik Mahallesi'nin iki spor kulübü olmasına rağmen antrenman yapacak sahalarının olmamasına dikkat çekerek Başkan Özakcan'dan bu konuda destek isteyen Erkin, "Uzun yıllardan beri çocuklarımızın spor yapabileceği alanımız yok. Daha önce de gerekli kurum ve kuruluşlara gerekli başvurular yapsak da yer tahsisi konusunda sıkıntılar yaşadık. Biz 15 yaş altı gruba Tepecik'te spor yaptıramıyoruz. Tepecik'te 15 yaş altı grup bir hayli olmasına rağmen aileler Efeler merkeze uzak diye göndermiyor. Bu nedenden dolayı Efeler Belediyemizin bu konu ile ilgili olarak bir çalışma yapmasını talep ediyoruz. Çocuklarımıza ve gençlerimizin spor yapabilecekleri alanlar temin edilirse çok memnun kalacağız. Eğer ki Tepecik Esnafspor Kulübü olarak üzerimize düşen bir görev olduğunda da her zaman elimizi taşın altına koymaya hazırız" diye konuştu.

"SAĞLIKLI NESİLLER YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ"

Başkan Özakcan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Tepecik Mahallesi'nde yer tahsisi konusundaki problemin çözüldüğü takdirde spor tesislerinin yapılabileceğinin altını çizdi. Miniklerden başlayarak her yaş kategorisine kadar herkesi spora yönlendirmek istediklerini kaydeden Özakacan, "Bu ilgiyi oluşturmak için de gerekli altyapıyı da gerçekleştirmek istiyoruz. Çünkü çocuklarımız ve gençlerimiz kültür, sanat ve sporla ilgilenmediği zaman kötü alışkanlıklara yöneliyorlar. Geleceğimiz açısından da en sağlıklı nesli nasıl oluşturabiliriz ve en sağlıklı neslin yetişebileceği ortamları nasıl yapabilirizin gayreti ve çabası içindeyiz. Bunu yaptığımız takdirde de faydalı olacağımızı düşünüyoruz. Karşılıklı anlayış ve dayanışma içinde kentimizin yaşam kalitesini yükseldiği ortamları oluşturmak hedeflerimiz arasında yer alıyor. Eğer ki biz de bunu yaptığımız takdirde görevimizi yapmanın hazzını yaşamış oluruz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Coşkun Ay Tepecik Aydın Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

12 Mayıs hangi burç? 12 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 12 Mayıs tarihi hangi burç olur? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title