Haberler

    Microsoft, Surface 2023 etkinliğinde yeni laptop modellerini tanıttı

    Güncelleme:

    Microsoft, Surface 2023 etkinliği kapsamında Laptop Studio 2, Laptop Go 3 ve Go 4 olmak üzere üç yeni laptop modelini duyurdu. Şirket, uygun fiyatlarıyla iş ve eğlence dünyasındaki payını büyütmeyi hedefliyor.

    Microsoft, Surface 2023 etkinliği kapsamında en yeni laptop modellerini görücüye çıkardı. Laptop Studio 2, Laptop Go 3 ve Go 4 olmak üzere üç yeni cihaz duyuran şirket, uygun fiyatlarıyla iş ve eğlence dünyasındaki payını büyütmek istiyor.

    Surface Laptop Studio 2, Laptop Go 3 ve Go 4 özellikleri

    Microsoft, donanım portföyüne iki laptop ve bir tablet ekledi. İkisi nispeten uygun fiyatlı ve ofis kullanımlarına hitap eden Laptop Go 3 ve Go 4 iken; diğeri ise tasarımcılara ve profesyonel çalışanlara hitap eden Laptop Studio 2 oldu.

    Surface Laptop Studio 2 gücünü 13. nesil Intel i7 işlemcilerden alıyor, Nvidia'nın GeForce RTX 4050 ve 4060 ekran kartlarından besleniyor. Laptop Studio 2'nin, Intel NPU çekirdekleri sayesinde makine öğrenimi yeteneğine sahip ilk dizüstü bilgisayar olduğunu da belirtelim.

    132123132

    Laptop Studio 2 ayrıca 64GB'a kadar LPDDR5x RAM ve 2TB'a kadar SSD depolama seçeneği sunuyor. 120Hz yenileme hızına sahip 14,4 inç PixelSense ekrana yer veriyor. Microsoft, bu ekranın HDR'yi desteklediğini ve 650 nit tepe parlaklık ile geldiğini söyledi. Ekran dokunmatik olduğu için tablet gibi kullanmak da mümkün.

    Surface Laptop Go 3 ise 12,4 inç dokunmatik ekrana yer veren oldukça hafif bir laptop. 15 saate kadar pil ömrü vadeden bu model, 16GB RAM ve 512GB depolama alanıyla sunuluyor. Microsoft, bir önceki modele kıyasla yüzde 88 performans artışı vadediyor.

    Serinin son modeli ise Surface Go 4 isimli tablet oldu. Windows 11 ile kutudan çıkan bu tablet, Intel N200 işlemciden gücünü alıyor. Tek şarjla 12,5 saate kadar kullanım sunuyorken, 8GB RAM ve 256GB depolama seçeneğine yer verdiğini belirtelim.

    Surface serisinin fiyatları ise şu şekilde:

    Surface Laptop Studio 2 – 1999 dolar

    Surface Laptop Go 3 – 799 dolar

    Surface Go 4 – 579 dolar

    Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Microsoft Go Teknoloji Haberler

    Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

    Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

    Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

    Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

    Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

    Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

    Bakmadan Geçme

    Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
    Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

    Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title