Haberler

Tekerlekli Sandalye Basketbol Birinci Ligi

Türkiye Bedensel Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol 1

Türkiye Bedensel Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Ordu Tekerlekli Sandalye Basketbol Kulübü'nün Başkanı Cevat Karagöl, 'Deplasmanda Adana Martı'yı 67-54 yenerek lig'deki ikinci galibiyetimizi aldık' dedi.

Karagöl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eksik kadroyla çıktıkları maçtan galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Maça kötü başladıklarını ancak ilk yarıyı 35-35 beraberlikte tamamladıklarını belirten Karagöl, 'İkinci yarı daha iyi mücadele ederek maçı kazandık, bu galibiyetle ligdeki ikinci galibiyetimizi de aldık. Adana Martı Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı iyi bir kadroya sahip ve hedefi mutlak Süper Lig olan bir ekip. Ancak bizler de varımızı yoğumuzu ortaya koyarak karşılaşmadan galip ayrılmasını bildik. Bütün oyuncularımı kutluyorum' diye konuştu.

Takımın halen maçlara antrenörsüz olarak çıktığını da ifade eden Karagöl, 'Bu eksikliğimize rağmen kazanmak çok güzel bir duygu, inşallah bu yıl yeniden Süper Lig'e çıkacağız' şeklinde konuştu.

Karagöl, Adana maçının masraflarını karşılayan Ordu Valisi Orhan Düzgün'e de teşekkür etti.

(HY-EDİ-ZZ) - ORDU

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken 'Kobani' davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken "Kobani" davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

2017 yılında, 'Tutuksuz yargılanmalı' demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

2017 yılında, "Tutuksuz yargılanmalı" demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title