Haberler

TBMM Başkanvekili Aydın ve Milletvekilleri, Kurum Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Ahmet Aydın ve milletvekilleri, Adıyaman’ın Kahta ilçesinde kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle istişare toplantısı yaptı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Ahmet Aydın ve milletvekilleri, Adıyaman'ın Kahta ilçesinde kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle istişare toplantısı yaptı.

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Milletvekilleri Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat, Salih Fırat, Kahta ilçesinde kurumlar arası iletişimi sağlamak ve kurumların yıllık faaliyetlerini sunmaları için Kahta Öğretmenevi'nde toplantı yapıldı. TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, Kahta Belediye Başkan Yardımcısı Halil Geyik, ilçede ki belde belediye başkanları ile bütün kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Toplantıda, Kahta'da 2015 yılında yapılan yatırımlar ile 2016 yılında yapılması planlanan yatırımlar konuşuldu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, "Kahta'nın ortak paydasında bugün hep birlikte uzlaşıp buluşacağız. Nasıl ki Hükümetimiz Acil Eylem Planının 2016 Programını açıkladıysa bizde bugün Kahta'yı masaya yatıracağız. Tüm milletvekili arkadaşlarımızla birlikte, teşkilatlarımızla, STK'larımızla, bürokrasisiyle, hep birlikte Kahta'nın ihtiyaçları, sorunları, bu sorunların çözümü noktasındaki önerileri, burada istişare edeceğiz.

İstişarelere son derece önem veriyoruz. Düşüncesi ne olursa olsun hepimiz burada yaşıyorsak, burada en güzel hizmeti nasıl sunabiliriz hesabını hep birlikte yapacağız. Burada iyi bir uyum ve koordinasyon sağlamamız gerekiyor. Buradaki sivil toplum kuruluşlarından kamu bürokrasisine, kaymakamımızla, değerli milletvekili arkadaşlarımızla, teşkilatlarımız, STK'larımızla hep birlikte Kahta'ya nasıl daha güzel bir bakış açısıyla bakabiliriz? Kahta'yı nasıl çok daha iyi bir noktaya taşıyabiliriz? Eğitimden sağlığa, adaletten emniyete, sulama hizmetlerinden ulaştırmaya kadar herşeyi konuşacağız" diye konuştu.

Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya ise konuşmasında, gençlik ve spor ile ilgili açıklamalarda bulunarak, sporun önemine işaret etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Aydın Adıyaman Türkiye Kahta Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title