Haberler

Suşehri'nden Kısa Kısa

Suşehri İlçesinde Okuyan 5 Lise Öğrencisi Projeleri İçin Belediye Başkanı Sedat Sel'den Destek İstedi

Suşehri ilçesinde okuyan 5 lise öğrencisi projeleri için belediye başkanı Sedat Sel'den destek istedi.

Suşehri Ticaret Meslek Lisesi 11. sınıfında öğrenim gören Kürşat Karşılar, Hüseyin Gültekin, Yusuf Karaca, Serkan Şahin ve Kadir Şahin adlı öğrenciler, Sivas'ta düzenlenecek olan proje yarışmasında ilçe esnaflarının tanıtılması amaçlı kuracakları internet sitesi belediyeden yardım talebinde bulundu.

Öğrenciler, www.susehriticaretrehberi.com adı altında kuracakları web sitesi hakkında Başkan Sel'e bilgi vererek, bu konuda ilçede bulunan reklam panolarından ikisinin tanıtım için kendilerine verilmesini istediler.

Kürşat Karşılar adlı öğrenci, kurulacak sitede ilçe esnaflarının tanıtımını yapılacağını, aynı zamanda okullar arası Sivas'ta düzenlenecek olan proje yarışmasına da bu siteyle katılacaklarını söyledi.

Başkan Sel ise öğrencilerin yanında olduklarını belirterek, 'Sizler geleceğin mimarları olacaksınız. Böyle bir web sitesi çalışmasıyla hem ders olarak, hem de ilçe esnaflarımızın tanıtımını internet üzerinden tüm dünyaya tanıtacak olmanız bizleri sevindirmiştir. Bizlerde yerel yönetimler olarak her zaman sizlerin destekçisiyiz' dedi.

- SEL'İN YENİ YIL MESAJI -

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, yeni yıl nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Sel mesajında, 2010 yılının acısıyla tatlısıyla geride kaldığını, gelen yeni yılın 2010'dan daha güzel, huzurlu günler getirmesini dilediğinde bulunarak, şunları kaydetti:

'Geride bıraktığımız 2010 yılı içerisinde, sizlere hizmetin en iyisini sunmak için yoğun bir çaba gösterdik. İnsanlarımızın yaşam standardını yükseltmek, karşılaştıkları sorunları ortadan kaldırmak amacıyla tüm personelimizle birlikte yoğun bir mesai harcadık. Hizmet etmekten onur duyduğum Suşehri'miz için durmadan çalışıyoruz. Çünkü bizim aşkımızın ve sevdamızın adı Suşehri'dir. Daha yapılacak çok işimiz, kat edecek çok yolumuz var. Sizlerle birlikte el ele, gönül gönüle Suşehri'ni hak ettiği seviyeye gelmesi için çalışmaya devam edeceğiz. Yeni yılda da ilk günkü hizmet aşkı ve sevdasıyla sizlere hizmetin en iyisini sunmak için çalışacağımızı belirterek, yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.'

- ŞOK MARKET, 1287. ŞUBESİNİ SUŞEHRİ'NE AÇTI

Şok Marketler zinciri 1287. şubesini Suşehri ilçesinde açtı.

Belediye Başkanı Sedat Sel, yeni açılan marketler zincirinin Suşehri'nin geliştiğinin ve büyüdüğünün bir göstergesi olduğunu belirterek, 'İlçemiz artık gün geçtikçe büyüyor ve gelişiyor' dedi.

Şok Marketleri Bölge Müdürü Erhan Çiçek ise yaptığı açıklamada, 1287. şubeyi Suşehri'ne açmaktan mutlu olduklarını ifade ederek, 'Suşehri ve bölge tüketicisine kaliteyi, ekonomiyi ve farkı getirdik. Ürünlerimizi, kalitemizi ve fiyatlarımızı kıyaslama yapsınlar. Kazanan kendileri olacaktır. Şubemizin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum' dedi.

Konuşmaların ardından iş yerinin açılışı yapıldı.

(FK-EMN-MHD) - SİVAS

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

2017 yılında, 'Tutuksuz yargılanmalı' demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

2017 yılında, "Tutuksuz yargılanmalı" demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title