Haberler

Yavru Arslanlar İki Maçtanda Galip Ayrıldı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Galatasaray futbol okulu ile Antrenör Muhsin Aydın futbol okulu öğrencileri hazırlık maçı yaptı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Galatasaray futbol okulu ile Antrenör Muhsin Aydın futbol okulu öğrencileri hazırlık maçı yaptı. İki grupta yapılan maçlardan yavru Arslanlar galip ayrıldı.

Kdz. Ereğli Galatasaray Futbol Okulu öğrencileri ile Antrenör Muhsin Aydın Futbol Okulu öğrencileri Şehir Vefa Karakurdu Stadı'nda hazırlık maçı için bir araya geldi. İlk olarak 8 yaş grubu öğrencilerinin 30'ar dakikadan iki devre ve yarım sahada yaptıkları karşılaşmayı minik arslanlar 1-0 galip olarak tamamladı.

11 yaş grubunda oynanan ikinci karşılaşma ise büyük bir çekişmeye sahne oldu. Genç Arslanların üstün oynadığı karşılaşmada futbol okullarının antrenörleri genç yetenekleri yönlendirerek saha içerisinde yapmaları gerekenler noktasında sık sık uyarılarda bulundu. Karşılaşma genç Arslanların 3-1'lik üstünlüğü ile sona erdi. Antrenör Muhsin Aydın iki maçta da skorun çok önemli olmadığını belirterek, çocukların bu tür karşılaşmalarda inanılmaz tecrübeler kazandıklarını ve kendilerini gösterme fırsatı bulduklarını söyledi. Kdz. Ereğli Galatasaray Futbol Okulu antrenörleri Gürkan Eren ve Metin İlhan Ceylan'ın futbolculuk dönemlerinde kendilerine hocalık yaptığını ve kendileri ile gurur duyduğunu belirten Aydın, eski öğrencilerinin çok daha güzel yerlere geleceğini ifade etti.

Kdz. Ereğli Galatasaray Futbol Okulu Antrenörü Gürkan Eren'de eski hocası Muhsin Aydın'a düzenlenen organizasyondan dolayı teşekkür ederken, Ereğli ilçesinden iyi futbolcular yetişmesi için bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada çabalarının artarak devam edeceğini söyledi. Eren ayrıca düzenlenen organizasyonu izlemeye gelerek manevi destek veren çocukların ailelerine de teşekkür etti.

Sabah saat 10.00'da başlayan ve 13.00'te sona eren organizasyonu her iki futbol okuluna giden çocukların aileleri de büyük bir heyecanla izleyerek zaman zaman tezahüratlarda bulundu. Organizasyon sonunda her iki okulun antrenör ve öğrencileri birbirlerine sarılarak sahadan ayrıldı. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Futbol Aydın Spor Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title