Haberler

    Timsah Arena Tamamlanmadan Ödül Kazandı

    Timsah Arena Avrupa'nın en prestijli yarışmalarından olan International Property'de ödül kazandı.

    Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin inşa ettirdiği Bursa Büyükşehir Stadyumu, Avrupa'nın en prestijli yarışması olan International Property'de ödül kazandı.

    Stadın mimarisini üstlenen Hasan Sözüneri Mimarlık, yarışmaya 'Kamusal Yapılar' kategorisinde Bursa Büyükşehir Stadyumu ve Bursa Adalet Kampüsü projeleriyle katıldı. Ödüllerin yarın akşam Londra'da gerçekleşecek galada sahiplerini bulacağı bildirildi. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan stadyumun, yeni sezonda karşılaşmalara hazır hale getirileceği bildirildi. Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, UEFA'nın son kriterlerine uygun olarak inşa edilen ve tamamlandığında dünyanın sayılı stadyumları arasına girecek 45 bin kişilik yeni stadyumda, çatı kaplamaları da son aşamaya geldi.

    Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Seyfettin Avşar ve Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altın ile stadyumda devam eden çalışmaları inceledi. Altepe, yaptığı açıklamada, stadyumdaki çalışmaların yeni sezona kadar tamamlanacağını söyledi. Dünyanın tüm önemli stadyumlarının incelendiğini ve en ayrıcalıklı projenin Bursa'ya kazandırıldığını vurgulayan Başkan Altepe, ''Bursa'da 185 bin metrekarelik alana kurulan stadyumumuz artık hızla gelişiyor. Tüm ince işleri ve çatısıyla birlikte hızlı şekilde yol alıyoruz. Bir yandan koltukların imalatı yapılırken diğer yandan çatı inşaatı tamamlanıyor. Dış yüzeydeki dayanıklı teflon kaplama işlemleri sürüyor. Stadyumun diğer parçaları da önümüzdeki günlerde yavaş yavaş monte edilmeye başlanacak. Stadyum, yeni sezonda karşılaşmalara hazır hale getirilecek'' diye konuştu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Recep Altepe Londra Spor Haberler

    Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

    Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

    Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

    Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

    Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

    Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

    Bakmadan Geçme

    Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
    Şüpheli ölümün arkasından yasak aşk çıktı! Yengesiyle birlikte abisine fare zehri vermişler

    Şüpheli ölümün arkasından yasak aşk çıktı! Yengesiyle birlikte abisine fare zehri vermişler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title