Haberler

Kim Ne Dedi?

Spor basınının önde gelen isimleri Fenerbahçe’nin 5-1’lik üstünlüğü ile sona eren Kayserispor maçını yorumlarken sarı-lacivertlilerin liderliği hak ettiği görüşünde birleşti.

Fenerbahçe'den görkemli kapanış

Rıdvan Dilmen – Sabah

Fenerbahçe kendi istedi, ilk yarıyı kötü oynadı. Kendi istedi farka gitti. Futbol rakiple oynanır. Rakiplere de saygısızlık yapmak istemem. Fenerbahçe ilk yarıda ikinci viteste gidiyordu buna rağmen 3-4 pozisyon buldu ama golü bulamadı. Oyunu Emenike ile yarı alana yıkamazsın. Takım olarak yıkman lazım. İkinci yarı vites yükseltip golü attılar. Ardından golü yiyince tekrar vites yükselttiler. ve ardından 5'inci vitese geçtiler.

Mehmet Demirkol – Fanatik

Fenerbahçe geçen hafta Karabük maçından daha iyi başlamadı maça. Fark rakipti. Kayserispor Karabük'ün planını kullandı ama o kadar iyi uygulayamadı. Önde yerleşip Caner'i oyuna sokmadılar. Orta sahayı özellikle de Topal'ı zorladılar. Savunma yönü çok iyiydi. Ancak hücum planını uygulayamadılar. Fenerbahçe'yi durdurdular ama 1-1 yakaladıkları ana kadar hücumu yapamadılar.

Ersun Yanal takımının sadece Baroni'nin uzak şutlarıyla geçen denk oyun bölümünde bir X planı üretemedi ama oyuncular bu kez reaksiyon verdi... Hem de ne reaksiyon. Gökhan ve Kuyt'ın ateşlediği fitilin ardından müthiş bir cesaretle denediler. Geçen hafta ikinci yarıda hiç çekmemişlerdi. Bu kez her fırsatta deneyip rakibi geri ittiler. ve ortaya harika şutlar çıktı.

Uzun zaman olmuştu

Ersin Düzen – Vatan

Kalite farkı bu tür maçlarda kendini daha çok gösteriyor. Moussa Sow ve Emenike'nin ligde attığı goller hep birinci sınıf. Caner de pastayı krema ile süsledi. Son 30 dakika, Kayseri sürekli gardını almaya çalışan bir boksör gibiydi. Bir çok takım Fenerbahçe'nin karşısında ayakta kalamazdı. 2013'e en güzel vedayı Fenerbahçe yaptı. Ersun Yanal'ın 100 gol hedefinde biraz sapma oldu, ama şampiyonluk yarışında yola tam gaz devam ediyorlar...

Ömer Üründül – Sabah

Fenerbahçe ikinci yarıya hızlı ve baskılı başladı. Penaltı ile de erken skor avantajı yakaladı. Ama Kayseri çok organize bir atakla beraberliği yakaladı. Bundan sonra sıkıntı yaşanabilirdi ama santra ile gelişen atakta hemen tekrar öne geçmek, iki dakika sonrada farkı 2'ye çıkarmak işi bir anda bitirdi. Ardından da fark 4'e çıktı. Dün gecenin en iyi 2 ismi Cristian ve Caner idi. Sezon başından beri çok ağır yük çekip, dün yorgun gözüken Caner'in golü bence yılın golü olacak.

Fenerbahçe-Kayserispor

Maçtan kareler için tıklayın.

Okay Karacan – Zaman

Fenerbahçe takımı ligin 90 dakika oynayan tek takımı. Bataryası kolay kolay bitmiyor. İlk bir saatin ardından rakibi kim olursa olsun düşmeye, Fenerbahçeli oyuncuların peşinden koşmaya başlıyor. Dün akşamki Fenerbahçe Rıdvan Dilmen'in tarif ettiği 103 gollü şampiyonluğu kazanan takımı hatırlattı dün gece.. Fenerbahçe'nin kadrosundan bu kadar büyük verim aldığı son sezon hangisiydi hatırlayan var mı?

Erdoğan Şenay – Fanatik

İkinci bölümde ve penaltı ile patlayan bir galibiyet sabırsızlığı yaşanıyordu Saracoğlu çimenlerinde... Takım, Karabük yenilgisine seyircisinden özür dilercesine şahlanıyor, ani ataklarla bunalttığı Kayseri kalesine gol yağdırıyordu adeta. Fenerbahçe'nin, dünkü oyunu ikinci devredeki maçlarının "Özgüven Garantisi"ni de haykırıyordu sanki ülkemizin futbol ailesine. Öyle ya; böylesine hırslı, çabuk, doğru maksatlarda ve fizik zenginliğiyle oynarsanız, sizin bu futbol ahenginize hangi takım karşı koyabilir sevgili dostlar?

Gürcan Bilgiç – Sabah

Devre arasına çok moralli giriyorlar. Ersun Yanal'ın elinde bir ay var. Takımının hücum ve defansı daha ahenkli yapması için uğraşacak. Bu arada sahaya akıl koyması gerektiğinin de farkında. Emre'den yararlanamıyor, Salih Uçan'a da güvenemiyor. Bu eksiği giderdiğinde, "mükemmelliğe" çok yaklaşacak.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Rıdvan Dilmen Ersun Yanal Kayserispor Fenerbahçe Spor Haberler

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl 6 ay hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl 6 ay hapis cezası

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Savaşın başından beri böylesi görülmedi! Hizbullah, İsrail'in casus balonlarını vurdu

Savaşın başından beri böylesi görülmedi! Hizbullah, İsrail'in casus balonlarını vurdu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title