Haberler

Soma'da Sürücü Kursları Sınav Güzergahı Değişti

Güncelleme:

Soma'da Cumhuriyet Mahallesi Sunda Ün Caddesi üzerinden başlayan sürücü kursları sınav güzergahı komple değiştirildi.

Soma ilçesinde Cumhuriyet Mahallesi Sunda Ün Caddesi üzerinden başlayan sürücü kursları sınav güzergahı komple değiştirildi. Mahalle ve sokak sakinleri daha önce mahalle ve sokaklarında acemi sürücüler nedeniyle çocuklarının can güvenliğinden endişe ettiklerini basın yoluyla ilgili mercilere iletmişti. Soma Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı, ilçe trafik komisyonu kararı ile sınav güzergahını sil baştan değiştirdiklerinin müjdesini verdi.

Soma'da yapılan MTSK Direksiyon sınav güzergahının, vatandaşların da bu konudaki şikayet ve duyarlılıklarının dikkate alınarak Trafik Komisyonunda görüşüldüğünü ve Komisyon tarafından belirlenen yeni MTSK Sınav Güzergahı 07.08.2013 tarih ve 2013/57 sayılı İl Trafik Komisyonu onayı ile kabul edildiğini söyleyen Kaymakam Atçı, "Ancak İlçemiz Atatürk Caddesinin İstasyon yönündeki bölümünde çevre yolu üst geçit yapımı nedeniyle araç trafiğine geçici olarak kapalı olduğundan MTSK Direksiyon Sınavları daha önce belirlenen geçici güzergahta yapılmaktaydı. Sınav güzergahına engel durum ortadan kalktığından alınan kararda da belirtildiği üzere, 11.01.2014 tarihinden itibaren MTSK Direksiyon Sınavları yeni güzergahta yapılacaktır." dedi.

TİCARET MESLEK LİSESİ ÖNÜNDEN BAŞLAYACAK

MTSK Direksiyon Sınavı yeni güzergahının Ticaret Meslek Lisesi önünden başlayacağını belirten Atçı, "Cumhuriyet Mahallesi Yavuz Selim Caddesi üzeri Ticaret Lisesi civarından (Ticaret Lisesi-Ebubekir camii arası) başlayarak, Yavuz Selim Caddesini takiben sinyalizeli dönel kavşak olan Vargeller kavşağına, kavşağı dik geçerek devam eden Yavuz Selim Caddesi üzerinden sağa dönerek Muzaffer Tezcan Caddesine, bu caddenin devamından sağa dönerek Nazım Yavuz Caddesine, bu caddenin devamından sağa dönerek sinyalizeli kavşaktan Hüseyin Özkılınç Caddesine, bu caddenin devamında üzerindeki sinyalizeli Ağar Sokak Kavşağını dik geçerek sinyalizeli dönel kavşak olan Vargeller kavşağına ve bu kavşağı dik geçerek Rüzgar Sokağa (Kırkağaç yolu- Bölünmüş yol) bölünmüş yol üzerinden ( hali hazırda ticari faaliyette bulunan Nurdoğan Kömürcülük yanındaki Raşit Vinç İşletmesinin sonundan) sağa dönerek ara karayolu mahiyetindeki yaklaşık 30m. Mesafedeki eğimli karayolu üzerinden sağa dönerek Nazım Yavuz Caddesine bu caddenin devamından sağa dönerek sinyalizeli kavşaktan Hüseyin Özkılınç Caddesine, bu caddenin devamından sinyalizeli Ağar Sokak Kavşağını dik geçerek sinyalizeli dönel kavşak olan Vargeller Kavşağına, bu kavşaktan sola dönerek Yavuz Selim Caddesine bu caddenin devamından sola dönerek General Emin Sezgin Caddesi'ne, bu caddenin devamından sağa dönerek Atatürk Caddesi'ne, Atatürk İlkokulu önünde bulunan öğrenci geçitini geçtikten sonra sağa dönerek Yavuz Selim Caddesi'ne ve bu caddenin devamında cadde üzerinde bulunan Ticaret Lisesi (okul geçidi) önünün geçilerek sınav başlangıç noktasına gelindiğinde Sürücü Sınav güzergahının bitirilmesine karar verilmiştir." dedi. Sınavların yeni yönetmeliklere göre belirlenen güzergahta en az 30 dakika süreceğini söyleyen Atçı, mahallelinin yeni güzergahtan memnun kaldığını söyledi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Bahattin Atçı Cumhuriyet Mahallesi Soma Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücrete zam yapılacak mı, yüzde kaç zam yapılacak? Kamuda tasarruf paketi nedir? Kamuda tasarruf paketinin kuralları nasıl olacak? 12 Mayıs hangi burç? 12 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 12 Mayıs tarihi hangi burç olur? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title