Haberler

Altay, Manchester United Galatasaray maçında oynayacak mı?

Güncelleme:

Manchester United - Galatasaray rekabetinde 7. maç! Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde İngiliz devi Manchester United'a konuk olacak. 3 Ekim akşamı Old Trafford'da oynanacak mücadele öncesi heyecan dorukta. İki takım arasındaki 7. maç oynanacak. Altay, Manchester United Galatasaray maçında oynayacak mı? İşte detaylar…

Galatasaray ile İngiliz devi Manchester United arasındaki rekabette 7. randevu! Sarı-kırmızılı temsilcimiz, Şampiyonlar Ligi A Grubu 2. maçında Manchester United'a konuk olacak. Old Trafford'da oynanacak maç saat 22.00'de başlayacak. Peki, Altay, Manchester United Galatasaray maçında oynayacak mı?

MANCHESTER UNITED REKABETTE ÖNDE

İki takım bugüne kadar Avrupa kupalarında 6 kez karşılaştı. 1993/94 sezonunda başlayan rekabet Şampiyonlar Ligi'ne damga vurmuştu. Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında İngiltere'de oynanan maçta Galatasaray maçı 3-3 eşitlikle tamamlamıştı. İstanbul'da oynanan rövanş maçı 0-0 sona ermiş ve Galatasaray tur atlayarak adını Şampiyonlar Ligi'ne yazdırmış ve büyük bir sürprize imza atmıştı.

1994/95 sezonunda ise iki takım bu sefer gruplarda karşı karşıya gelmişti. Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan ilk maç 0-0 eşitlikle sona ermişti. İngiltere'deki maçta Manchester United'ın 4-0 galibiyeti vardı.

Bir sonraki eşleşme 2012/13 sezonunda Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda olmuştu. İngiltere'de oynanan maçı ev sahibi ekip 1-0 kazanmıştı. İstanbul'da oynanan diğer grup maçını Galatasaray 1-0 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırmıştı.

AVRUPA'DA 310. RANDEVU

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde 17. kez grup aşamasında mücadele ediyor. Sarı-kırmızılılar, Uefa Şampiyonlar Ligi'nde 10 kez elemeleri geçerek, 7 kez de doğrudan grup aşamasında yer aldı.

Sarı-kırmızılı takım, Avrupa kupalarında çıktığı 309 müsabakanın 111'inden galibiyetle ayrıldı. 115 karşılaşmada rakiplerine mağlup olan Galatasaray, 83 mücadeleyi ise beraberlikle tamamladı.

Avrupa arenasında rakip fileleri 415 kez havalandıran sarı-kırmızılılar, kalesinde ise 455 gole engel olamadı.

SON 19 MAÇTA TEK MAĞLUBİYET

Galatasaray, Avrupa kupalarında çıktığı son 19 müsabakada sadece 1 kez yenildi. Sarı-kırmızılı ekip, 2021-2022 sezonundan itibaren 12'si UEFA Avrupa Ligi, 6'sı UEFA Şampiyonlar Ligi elemesi olmak üzere toplam 18 maça çıktı. Galatasaray, bu süreçte 10 galibiyet, 7 beraberlik aldı. Sarı kırmızılıların tek mağlubiyeti 2021-2022 sezonunda UEFA Avrupa Ligi son 16 turu maçında İspanya temsilcisi Barcelona karşısında yaşandı.

ALTAY, MANCHESTER UNİTED GALATASARAY MAÇINDA OYNAYACAK MI?

Büyük maç öncesi Ten Hag, Antony'nin durumu, Altay'ın performansı ve takımın sağlık durumu hakkında flaş açıklamalarda bulundu.Sezon başı Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı milli kaleci Altay Bayındır'ın performansından memnun olduğunu belirten Ten Hag, "Altay'la ve Onana, iki çok iyi kalecimiz var. Antrenmanlarda çok iyi performans gösteriyorlar. Zamanı geldiğinde Altay da forma giyecek." şeklinde konuştu.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

UEFA Şampiyonlar Ligi Manchester United Galatasaray Manchester Altay Gündem Spor Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title