Haberler

Samsun: Samsun'da Yerel Yönetimler

Samsun Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, "19.3 Milyon YTL'lik Borçla Devralınmış Bir Belediyenin Borcunu 9 Milyon YTL'ye Düşürmesi ve Bunu Yaparken de Birbirinden Önemli Projeleri Hayata Geçirmesinin Bir Adı Varsa Bu Ad 'Başarı'dır" Dedi.

Samsun Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, “19.3 milyon YTL’lik borçla devralınmış bir belediyenin borcunu 9 milyon YTL’ye düşürmesi ve bunu yaparken de birbirinden önemli projeleri hayata geçirmesinin bir adı varsa bu ad ‘başarı’dır” dedi.

AK Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda icraatlarını anlatan Süleyman Kaldırım, yaklaşık 3 yıllık dönemde gerek sosyal, gerekse istihdama yönelik çalışmalarıyla, hedefledikleri noktaya doğru hızlı bir çıkış içerisinde olduklarını vurguladı. Kaldırım, “ ‘Önce İnsan’ ilkesiyle hareket ederek beldemizde yaşayan vatandaşlara günü kurtaran değil, yarını oluşturan projeleri sunduk. Gazi Meslek Edindirme Kursları (GAMEK), Gençlik, Kadın, Özürlüler Koordinasyon Merkezleri, Geri Kazanım Projesi (GEKAP), Derebahçe Spor Tesisleri ve yakında inşasını tamamlayarak hayata geçireceğimiz Çok Amaçlı Gençlik Merkezi (ÇAGEM) başta olmak üzere tüm projelerimizle beldemizde sosyal belediyecilik alanında önemli adımlar attık. Aynı düşünceden hareketle bir çok çalışmanın da alt yapı hazırlıklarını sürdürüyoruz. Uzun altyapı çalışmalarının sonucunda hizmete sunulan beldemizde köklü değişimlerin habercisi olan projelerimizin devamı da geliyor" diye konuştu.

Yaklaşık 1 saat boyunca çalışmalarını AK Parti İl Yönetimine aktaran Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, hizmetlerle dolu 3 yılın ardından gelinen noktayı adlandırmak istediklerini, doğru cümlenin sadece ‘Başarı’ olacağına dikkat çekerek, "19.3 milyon YTL’lik borçla devralınmış bir belediyenin borcunu 9 milyon YTL’ye düşürmesi ve bunu yaparken de birbirinden önemli projeleri hayata geçirmesinin bir adı varsa bu ad ‘başarı’dır. Hızımızı aldık, hizmet yolunda artık bizi durdurmak zor" şeklinde konuştu.

Toplantı sonunda bir konuşma yapan AK Parti Samsun İl Başkanı Ali Akyüz ise 28 Mart seçim sürecinin ardından hayata geçirdiği çalışmalarla Gazi Belediyesi'nin ön plana çıktığını söyledi. AK Parti İl Başkanlığı olarak çalışan, üreten herkesin yanında olduklarını ifade eden Akyüz, "28 Mart 2004 seçimlerinden zaferle çıkan ve o günden itibaren yakından takip ettiğimiz Gazi Belediyesi'nin çalışmalarını gözden geçirme şansı bulduğumuz bir toplantı oldu. Bu zamana kadar yapılamayan bütün çalışmalara el atan ve projeleriyle yıllarca vatandaşların faydalanabileceği sosyal alanda hizmetlerini devam ettiriyor. Bu çalışmalarda teşkilatlar olarak her zaman yanlarında olduk, olmaya da devam edeceğiz.Teşkilatlarımızın başlıca görevlerinden bir tanesi de bu çalışmaları yakından takip ederek halkımız ile paylaşmak ve onları bu projelere yönlendirmektir. Bu anlamda çalışmalarıyla, projeleriyle göz kamaştıran Gazi Belediyesi’nin her zaman yanındayız. Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım'ı çalışmalarından dolayı kutluyor, her zaman destekçileri olduğumuzu açıkça dile getirmek istiyorum" dedi.

Daha sonra parti yöneticilerinin sorularını cevaplayan Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, hayata geçirdikleri tüm çalışmaların arkasında olduğunu belirterek, "Çalışmalarımızda gurur hepimizindir. Ortada bir yanlış olursa ben bu hatayı üstlenmeye hazırım. Kendimizden ve projelerimizden zerrece kuşkumuz yok" ifadelerini kullandı.

(SAM-SA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title