Haberler

Sakarya: "Bakanımıza İnancımız Tam"

Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD) Başkanı Ömer Faruk Sakarya, AK Parti Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı’nın Çevre ve Şehircilik Bakanı olmasının hem ülke, hem de Adana için şans olduğunu söyledi.

Çukurova Genç İşadamları Derneği ( Çukurova GİAD) Başkanı Ömer Faruk Sakarya, AK Parti Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı'nın Çevre ve Şehircilik Bakanı olmasının hem ülke, hem de Adana için şans olduğunu söyledi. Sakarya, "Sayın Fatma Güldemet Sarı'nın bakanlığı boyunca vatana ve Adana'ya çok yararlı işler yapacağına inancımız tam" dedi.

64'üncü hükümette Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı'nın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevine getirilmesinin Adana'daki yankıları sürüyor. Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya da, AK Parti Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı'ya yeni kabinede bakanlık görevi verilmesini sevinçle karşıladıklarını söyledi. Başkan Sakarya, Sarı'nın mesleği ve bilgi birikimi ile bu bakanlığa layık bir kişi olduğunu ve çok iyi yöneteceğini vurguladı. Kendisinin de yakından tanıdığı Bakan Fatma Güldemet Sarı ile geçmişte 4 yıl birlikte çalışma imkanı bulduğunu da hatırlatan Ömer Faruk Sakarya, "Fatma Güldemet Sarı hanımefendinin, azimli, çalışkan, dürüst ve vizyonel kişiliği ile bakanlığı boyunca vatana ve Adana'ya çok faydalı işler yapacağına inancımız tamdır. Mesleği ve bilgi birikimi ile bu bakanlığa layıktır ve çok iyi yönetecektir" dedi. 7 Kasım sonrası oluşan siyasi tablonun istikrarı beraberinde getireceğini de kaydeden Başkan Sakarya, şöyle konuştu:

"İş dünyası istikrar ister, belirsizlikten rahatsız olur. Haziran seçimlerinin ardından koalisyon kurulmamasıyla oluşan belirsizlik, 7 Kasım seçimlerinin ardından kalkmıştır. Bunun yanı sıra, yeni kabinede Adana'ya da bakanlık verilmesi, özellikle vizyonel dürüst, çalışkan kişiliği, azimli oluşuyla tanıdığımız, benim de geçmişte 4 yıl birlikte çalıştığım sayın Fatma Güldemet Sarı'nın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na getirilmesi Adana'mız için büyük bir şanstır. Kabinede bakanımızın olması, hükümetin Adana'ya bakışı, Adana'ya verdiği önem açısından da önem arz etmektedir. Biz sivil toplum örgütlerine düşen görev kentimiz için projeler üretip, bakanımızdan Adana için hizmet isteklerinde bulunmak, Adana'nın üzerindeki toprağı silkeleyip, eski parlak günlerine gelmesi için el birliğiyle çalışmak, bakanlığımızın da desteğiyle hizmet üretmek, Adana'yı dünya kenti yapmak olmalıdır." - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatma Güldemet Sarı Çukurova Sakarya Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title