Haberler

Şahin, Çalışmaları Yerinde İnceledi

Göreve geldikten sonra çalışmalarını esnaf odaklı yapan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, GATEM Sebze Hali ve Nakliyatçılar Sitesi’ndeki esnafın sorunlarına el attı.

Göreve geldikten sonra çalışmalarını esnaf odaklı yapan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, GATEM Sebze Hali ve Nakliyatçılar Sitesi'ndeki esnafın sorunlarına el attı.

Daha önce Sebze Hali'nin fiziki yapılanmasına yönelik çalışmalar başlatacaklarını söyleyen ve hemen asfaltlanma çalışmalarını başlatan Şahin, daha sonra Nakliyatçılar Sitesi'ndeki yol çalışmasını kurmayları ile birlikte yerinde inceledi. Her iki sitenin alt yapı çalışmalarını yenileyeceklerini, yol yapımı ve sitenin fiziki konumunda iyileştirme yapacaklarını aktaran Şahin, durum tespitinden sonra çalışmaların en kısa zamanda sonuçlanacağını vurguladı.

Sebze Hali'ndeki asfaltlama çalışmalarını yerinde gören Şahin, "Biz seçim sürecinde vatandaşımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Birçok esnaf grupları ile bir araya geldik ve sıkıntılarını dinledik. Şimdi bu sıkıntıları çözmeye başladık. Yerel yönetimin esnaftan ve vatandaştan başladığını biliyoruz. Bunun için esnafın ve vatandaşın memnuniyeti bizim için birinci önceliktir. Bu çalışmalarımız her esnaf grubu için devam edecek" diye konuştu.

Şahin, daha sonra eski hayvan pazarı yerinde ortaya çıkan mağaralarda da incelemelerde bulundu. Buradaki tarihi mağaraların son durumu ile ilgili çalışma ekibinden bilgiler alan Başkan Şahin, mağaralar için durum değerlendirmesi yapacakların da dile getirdi.

Şahin, daha önce Suburcu Caddesi esnafı, Gazi Muhtarpaşa Bulvarı esnafı ile bir araya gelmiş ve buralarda yenileme çalışması için esnaflarla fikir alış verişinde bulunmuştu.

Eğitim alanında fiziki durumu iyi olmayan okulların durumlarının iyileştirilmesi, sağlık alanında belediye bünyesinde hizmet veren sağlık kuruluşlarının iyileştirilmesi, ulaşımda dinamik kavşakların yapılması, akıllı sinyalizasyonlara geçilmesi ve Gaziray gibi projeleri gerçekleştiren Başkan Şahin, esnaf odaklı hizmetler yapmaya devam ediyor.

Şahin'in alan çalışmalarına Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu da eşlik etti. Şehitkamil ilçesinde yer alan esnaf guruplarını ziyaret eden Fatma Şahin'e, Fadıloğlu da destek verdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatma Şahin Şehitkamil Gaziantep Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

title