Haberler

MHP Lideri Bahçeli'nin Başdanışmanı Milletvekili Seçildi

Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Tokat milletvekili seçilen Abdurrahman Başkan, “Önümüzdeki dönem bilemiyorum ama kısa vadede erken seçim çok hızlı bir şekilde görmüyorum” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) Tokat milletvekili seçilen Abdurrahman Başkan, "Önümüzdeki dönem bilemiyorum ama kısa vadede erken seçim çok hızlı bir şekilde görmüyorum" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Başdanışmanı, eski MHP İstanbul il başkanı Abdurrahman Başkan, memleketi Tokat'ta milletvekili seçildikten sonra ilk basın toplantısını düzenledi. MHP Tokat İl Başkanı Fatih Demirkol, MHP'nin Tokat il genelinde oy oranını artırırken, AK Parti ve CHP'nin oy oranında düşüş olduğunu söyledi. MHP'nin Tokat'ta 2. sıraya yükseldiğini ifade eden Demirkol, "Bunu bir başarı, başarısızlık olarak değerlendirmiyorum. MHP'nin Tokat'tan birinci parti çıkması için önümüzdeki seçimlerde teşkilatlarımızı hazırlamakla mükellefiz" diye konuştu.

"ALIŞILA GELMİŞ BİR MİLLETVEKİLİ OLMAYACAĞIM"

Abdurrahman Başkan, jandarmanın yaşadığı kaza haricinde Tokat'ta seçimlerin huzur ortamında geçtiğini söyledi. Alışıla gelmiş bir milletvekili olmayacağını ifade eden Başkan, "Düz, memleketini ihmal eden bir milletvekilinden ziyade memleketinin dertleri ile dertlenen, sorununu sorunu yapan ve memleketimizin bir kademe daha gelişmişlik düzeyinin artması için çaba sarf eden bir milletvekili olacağımı buradan herkese söylüyorum. Çünkü ben bu topraklarda doğdum, büyüdüm. Zenginlikleri olan bir şehrin yavaş yavaş çölleştiğini gördüm. Bunu da çözmek adına elimizden gelen ne varsa mutlaka yapacağız" şeklinde konuştu.

MHP'li Başkan, kısa vadede erken seçim görmediğini ifade ederek, "Ama önümüzdeki dönem bilemiyorum ama kısa vadede erken seçim çok hızlı bir şekilde görmüyorum. Bence Türkiye bu seçimlerle bir noktada nefes almıştır. Normalleşmeye doğru gitmektedir. Cumhurbaşkanının orantısız bir şekilde temel atma adı altında yapmış olduğu toplantılarla Türkiye'de iki başlı bir sistemi getirmiştir. Doğru değildir" ifadelerini kullandı. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi ABDURRAHMAN BAŞKAN Devlet Bahçeli Tokat Politika Güncel Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

500

Yorumlar (1)

ÇİN MALI BUNLAR:

MHP OLARAK HANGİ EVLERE GİTTİNİZ ANLAYAMADIM. AMA ERKAN İKİKAT''IN HAKKINI YEDİNİZ. DOĞRU DÜRÜST ÇALIŞSAYDINIZ MHP ÇOK RAHAT 2 OLACAKTI.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title