Haberler

CHP'nin Beyoğlu Adayı Aylin Kotil İlk Kez Konuştu

Güncelleme:

2008'de boşanan Mustafa Sarıgül ve Aylin Kotil, CHP çatısı altında buluştu. Kotil, "İkimiz de olgun insanlarız, aynı görüşleri paylaşıyoruz." dedi.

Türkiye'de bir ilk gerçekleşti. 2008 yılında boşanan Mustafa Sarıgül- Aylin Kotil'i bu kez siyaset aynı çatı altında buluşturdu. Sarıgül'ün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmasının ardından, Kotil de CHP Beyoğlu Belediye Başkan adayı oldu. İki eski eş şimdi CHP'den belediye başkanı seçilmek için ter dökecekler.

Beyoğlu'ndan belediye başkan adayı gösterilen Aylin Kotil, adaylığı konusunda Habertürk'e konuştu.

"SORUMLULUKLARIMIZIN BİLİNCİNDEYİZ"

Adaylığı sürecinde Sarıgül ile uyumlu bir çalışma içinde olacağını belirten Kotil, "İkimiz de gayet olgun insanlarız. Türkiye, ciddi bir süreçten geçerken bizim farklı davranmamız söz konusu olamaz. İkimiz de sorumluluklarımızın bilincindeyiz.

"AYNI GÖRÜŞLERİ PAYLAŞIYORUZ"

Ülkemizi seven insanlarız. Kaldı ki aynı görüşleri paylaşıyoruz. Ülke böyle bir süreçten geçerken bunları konuşmak çok manasız geliyor" dedi.

"BEYOĞLU SADECE İSTİKLAL VE CİHANGİR'DEN İBARET DEĞİL"

"Daha önce partim ister Beyoğlu, ister büyükşehirde kimi aday gösterirse onun arkasında olurum demiştim" hatırlatmasında bulunan Kotil, "Benim için şu anda önemli olan ülkenin içinden geçtiği süreçtir." ifadesini kullandı. Kotil, "Beyoğlu, sadece İstiklal ve Cihangir'den ibaret değil. 80 bin kişinin barınma sorunu var. Biz orada 7'den 70'e herkesin sorumluluğunu üzerimizde taşıyoruz. Bu seçim onlar için daha önemli. Bu seçimler sadece benim için değil onlar için de önemli." şeklinde konuştu.

SARIGÜL: BİRLİKTE ÇALIŞMALARIMIZ OLACAK

Mustafa Sarıgül, daha önce "Eski eşiniz Aylin Kotil, CHP Beyoğlu Belediye Başkan Aday Adayı. İkinizin kazanması durumunda bir sıkıntı yaşanır mı?" şeklindeki soruya şu yanıtı vermişti:

"Kendisine başarılar diliyorum. Birlikte İstanbul'umuza özellikle inançlara ve laikliğe saygılı, cumhuriyetimizin korunması ile örflerimizin, törelerimizin, geleneklerimizin, bir kent yaşamında yurttaşlarımızın nasıl mutlu olması gerektiğiyle ilgili Aylin Kotil Hanımefendi ile birlikte çalışmalarımız olacak. Bu projeleri beraber bütün yurttaşlarımızla paylaşacağız."

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Mustafa Sarıgül Aylin Kotil Türkiye Beyoğlu Politika Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

500

Yorumlar (66)

tarıktarikusta81@hotmail.com:

chp hepten batıyor sömürücü kişiler ön planda hep

36
21
yanıtYanıtla
Hadi Hadiak.parti100@yahoo.com:

CHP de herşey ya babadan oğula yada kocadan karı ya geçiyor. Birde Cumhuriyetci oluyorlar.

36
20
yanıtYanıtla
GAKKOyasin1999@freenet.de:

YAKINDA MOLDOVA VE UKRAYNADANDA MİNİ ETEKLİ ADAYLAR GETİRİRSİNİZ TEK YAPMADIĞINIZ O KALDI KAZANMAK İÇİN AMA SİZEE O YAKIŞIR YÜZSÜZLER

29
19
yanıtYanıtla
oyuncularasd@ht.ak:

chp nin palalı ve müftünün karısı oyunlarını bu millet unutmadı daha

31
15
yanıtYanıtla
KADİMtoprakhisar2008@hotmail.com:

MUHTEŞEM MODEL ADAY AİLE. BU CHP'DE İLK HAYIRSIZ İŞ DEĞİL.

30
15
yanıtYanıtla
pasasahmaran@live.nl:

ula konusmasını bılmıyor bu dalama ıstambula ne verecek

30
15
yanıtYanıtla
CEZMİnkarabiyik@mynet.com:

ULAAA BUNA, BU KAFAYLA SEN Mİ KARAR VERDİN,ULLA SEN GİBİ DALLAMALAR KARŞI ÇIKIYORSA DEMEK Kİ EN DOĞRU KARARI VERMŞLER

yanıt0
yanıt0
ismailkkartaliso@hotmail.com:

arkadaşlar chp de adam kalmamış, haydi dağılak :)

32
12
yanıtYanıtla
ERGİN KOKERALPerginkokeralp@hotmail.com:

DÜNE KADAR BAŞBAKANIMIZA PAHDİŞAH DİYORDUNUZ NE OLDUKİ ŞİMDİ SÜLALECE ADAY OLUP İSTANBULU YÖNETMEYE TALİPSİNİZ AMA AMACINIZA ULAŞAMAYAÇAKSINIZ ALLAHIN İZNİYLE

32
11
yanıtYanıtla
KAAN KALAYCIkaankalayci81@hotmail.com:

GERÇEKTEN AYDIN VE KALİTELİ İNSANLAR BU ÜLKENİN BU TİP İNSANLARA İHTİYACI VAR. YOKSA NE OLDUĞU BELİRSİZ VE KARA CAHİL İNSANLARDAN ÇOK ÇEKİ BU ÜLKE

21
20
yanıtYanıtla
Tüm 66 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title