Haberler

Polis Oto Hırsızlarını Yakalamak İçin Pusu Kurdu

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde polis, oto hırsızlarını yakalamak için pusuya yattı.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde polis, oto hırsızlarını yakalamak için pusuya yattı. Çalıntı araca binerken yakalanan zanlı, hırsızlık olayı ile alakası olmadığını, aracı 2 kişiden kiraladığını söyledi. Zanlı, sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, 4 Ekim günü İstasyon Mahallesi Hikmet Uğraş Caddesi üzerindeki bir inşaata giren ve kapının önünde park halinde olan Murat A.'ya ait 59 TR 799 plakalı hafif ticari aracı çalarak kaçan 2 kişi kayıplara karıştı. Olay sonrası geniş çaplı çalışma başlatan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, hırsızlık olayını E.F. (22) ile ağabeyi O.F.'nin (24) gerçekleştirdiğini tespit etti. Şüphelilerin çaldıkları araçla birlikte İstanbul'da olduğunu belirleyen polis, çalıntı aracın İstanbul Küçükçekmece'de olduğunu belirledi. Hırsızların tekrar aracın yanına gelebileceğini düşünen polis, bahse konu yerde pusuya yattı. Bu sırada çalıntı araca yaklaşan E.B. (29), polisi fark edince kaçmaya başladı. Kısa süren kovalamacanın ardından polis tarafından yakalanan E.B., Çerkezköy'e getirildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan E.B., daha sonra nöbetçi cumhuriyet savcısı tarafından sorguya alındı. Savcılıktaki sorgusunda hırsızlık olayı ile bir alakasının olmadığını söyleyen E.B., aracı O.F. ve E.F.'den kiraladığını söyledi. E.B. savcılıktaki sorgusunun ardından serbest bırakılırken, çalınan araç da sahibine teslim edildi. Polis, hırsızlık şüphelisi O.F. ve E.F.'nin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çerkezköy İstanbul Tekirdağ Politika Güncel Haberler

Tarımsal üretim rakamlarını paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hepinizi alnınızdan öpüyorum

Tarımsal üretim rakamlarını paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hepinizi alnınızdan öpüyorum

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Akaryakıtta tek fiyat uygulaması yarın başlıyor! 13 bin bayide fiyatlar güncellenecek

Akaryakıtta tek fiyat uygulaması yarın başlıyor! 13 bin bayide fiyatlar güncellenecek

500

Yorumlar (1)

xxx:

Arabayı kiraladı isen neden polisten kaçıyorsun. Bizimde doğan marka arabamızı çaldılar bir yıl sonra bulundu fakat şase numarasını kazımışlar, polis arabayı bize teslim etti ama trafik tescil şase numarası size ait değil diyor. Kiminse ona verin neden bize veriyorsunuz. 4 yıldır araba garajda yatıyor ne olacak bilmiyorum. Polis hurdaya satın diyor. Kaç defa trafik tescile gittik laftan anlayan, seni dinleyen bir polis çıkmadı baştan savıyorlar. Dinleyen yok, yol gösteren yok.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title