Haberler

Murzioğlu: "Ben Değil, Biz Olmalıyız"

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, “Samsun'un potansiyelinin harekete geçirilmesinde 'ben' değil, 'biz'i kent ve kurumsal olarak ortaya koyduğumuzda çok daha iyi mesafeler alacağımıza inanıyorum" dedi.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, "Samsun'un potansiyelinin harekete geçirilmesinde 'ben' değil, 'biz'i kent ve kurumsal olarak ortaya koyduğumuzda çok daha iyi mesafeler alacağımıza inanıyorum" dedi.

Terme Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Ekmekçi, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'nu makamında ziyaret etti. Yönetim Kurulu üyelerinin de bulunduğu ziyarette konuşan Terme TSO Başkanı Ahmet Ekmekçi, "Oda olarak ilçemize yeni hizmetler ve projeler kazandırmanın çabasındayız. Bizim biraz daha yönlendirilmeye ihtiyacımız var. Sizlerin deneyimlerinden, bilgi ve birikimlerinden faydalanmak istiyoruz. Bu zamana kadar Odamıza vermiş olduğunuz desteklerden ötürü teşekkür ediyorum. Bundan sonra da destekleriniz bize güç verecektir" diye konuştu.

"BİRLİKTEN GÜÇ DOĞAR"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Salih Zeki Murzioğlu, "Birlikten güç doğar. Bu zamana kadar hep birlikte el ele vererek pek çok çalışmamızın hayata geçmesini sağladık. Burada amaç işi kişiselleştirmeden kentimizin bütününe, üyelerimize nasıl daha iyi hizmet verebilmektir. Burada ortak payemiz şehrimizin kalkınmasına öncülük ve önderlik yapmak. Hepimiz kardeşçe neyi, ne şekilde daha iyi yaparızın peşinden koşmalıyız. Biz Samsun'a bir bütün olarak bakıyoruz ve Samsun'un omuz omuza verilerek daha iyi yerlere geleceğine inanıyoruz. İnşallah hep birlikte el ele vererek şehrimizin kalkınmasında önemli adımlar atacağız. Çünkü, Samsun'un tümü en güzel hizmeti ve en iyisini hak ediyor" şeklinde konuştu.

"SAMSUN KABUĞUNU KIRIYOR"

Konuşmasında Samsun'a son yıllarda ciddi yatırımlar yapıldığına dikkati çeken Murzioğlu, bunda kentte sağlanan birlikteliğin verdiği katkıya değindi. Başkan Murzioğlu, "Artık Samsun kabuğunu kırıyor. Bizim ayrımız, gayrımız yok. Bölgemizin olarak topyekun kalkınması için, 'ben'le değil', 'biz'le daha çok iş yapacağımıza inanıyorum. Sadece merkezde değil, ilçelerimizde de çok güzel bir birliktelik yakaladık. Bunun yansımalarını her yerde görmek mümkün. Biz artık büyük ve geniş bir aileyiz. Unutmayalım ki artık bizim için önemli olan tek şey ihracatın artırılması ve ekonominin büyütülmesi. Artık şehirlerin büyüklüğü nüfuslarıyla değil, yaptıkları ihracatla anılıyor. Ekonominin büyümesi için çaba gösteren, çalışan, üreten her kişinin, her firmanın, her kurumun sonuna kadar destekçisiyiz. El ele vererek ülkemizi daha iyi noktalara taşıyacağımıza inancım da sonsuz" ifadelerini kullandı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Terme Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title