Haberler

Muhtarlar Başpınar Karaca Yaylası'nda Buluştular

Çorum’un Osmancık ilçesi’nde görev yapan muhtarları Başpınar Karaca Yaylası’nda buluştular.

Çorum'un Osmancık ilçesi'nde görev yapan muhtarları Başpınar Karaca Yaylası'nda buluştular.

Başpınar Köyü muhtarı Kazım Korkmaz ve Gecek Köyü muhtarı Sebahattin Karaçay tarafından organizasyonu yapılan muhtarlar buluşma günü Başpınar Karaca Yaylası'nda geniş bir katılım ile gerçekleştirildi.

Bir nevi istişare toplantısı şeklinde geçen buluşma gününe il genel meclisi üyesi Süleyman Şener, Osmancık Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Aker, Osmancık Şoförler Odası Başkanı Bilal Karatağ, Osmancık Ziraat Odası Başkanı Ali Osman Şahiner, Osmancık Belediye Meclis üyesi İsmail Gömeç, Osmancık Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Göbel ve Osmancık esnaflarından katılımlar oldu.

Buluşma gününde gündemi değerlendiren muhtarlar Osmancık ve köyleri için yapılabilecek çalışmaları değerlendirerek, ilçe için yapılacak çalışmalarda yetkililerin kendilerine destek vermeleri taleplerinde bulundular.

Buluşma gününü değerlendiren Gecek köyü muhtarı Sebahattin Karaçay, "katılımlarından dolayı tüm muhtar arkadaşlarıma, il genel meclisi üyemiz ile belediye meclis üyemize ve Başpınar Karaca yaylasında bize ev sahipliği yapan Başpınar Köyü Muhtarımız Kazım Korkmaz arkadaşımıza çok teşekkür ederim. Bu tür bir buluşmayı muhtar arkadaşlarımız arasındaki diyaloğun artması ve kaynaşmanın sağlanması amaçlı gerçekleştirmeyi düşündük ve bugün bu buluşma Başpınar Karaca yaylasında gerçekleşti. Buluşma gününde bir araya gelme maksadımız yemek içmek eğlenmek değil, içinde yaşadığımız ilçemiz ve köylerinde yaşadığımız sorunların yetkililere, güzelliklerin ise duyurulmasında yapılacak çalışmalara yön vermek amaçlıdır. Bu amaçla yapılmış olan ilk buluşmamız oldu, düşüncemiz gelecek senelerde bu buluşma gününü yılın belli bir ayının, bir gününde gelenek haline getirip, geniş kapsamlı katılımı sağlamaktır. Tekrar bize ev sahipliği yapan muhtar arkadaşımıza ve bizleri yalnız bırakmayan oda başkanlarımıza, il genel ve belediye meclisi üyelerimize teşekkür ederim" dedi. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osmancık Başpınar Karaçay Çorum Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title