Haberler

Milletvekilleri Mazbatalarını Alıyor

Milletvekili Genel Seçimi'nde Rize, Gümüşhane, Sinop ve Bayburt'ta milletvekili seçilerek, 25. Dönem Parlamentosu'nda yer alacak bazı adaylar, mazbatalarını aldı.

Milletvekili Genel Seçimi'nde Rize, Gümüşhane, Sinop ve Bayburt'ta milletvekili seçilerek, 25. Dönem Parlamentosu'nda yer alacak bazı adaylar, mazbatalarını aldı.

Rize Adliyesi konferans salonunda düzenlenen mazbata töreninde İl Seçim Kurulu Başkanı Bayram Kantık, AK Parti'den milletvekili seçilen Hasan Karal, Hikmet Ayar ve Osman Aşkın Bak'a mazbatalarını takdim etti.

Bak, burada yaptığı konuşmada, Rize'de seçilen milletvekili arkadaşlarıyla hizmet etmeye devam edeceklerini belirterek, "Rize'nin daha iyi gelişmesi için birlikte hizmet edeceğiz. Rizelilerin bize verdiği bu görevi en iyi şekilde yapacağımıza inanıyorum. Bu seçimin kazananı milletimizdir. Millet bu seçimde iradesini ortaya koymuştur. Rize'de de hemşehrilerimiz iradesini göstermiş ve bizleri milletvekili olarak seçmiştir" dedi.

Milletvekili Karal, ikinci kez mazbata aldığını ifade ederek, "Bana ikinci kez nasip oldu. Burada aldığımız mazbata Rize'ye hizmet olarak dönecek. Milletin vekaletini millete hizmete dönüştüreceğim" diye konuştu.

Ayar da aldıkları vekaletin gereğini en iyi şekilde yerine getirmeye gayret göstereceklerini söyledi.

Gümüşhane

MHP'den Gümüşhane milletvekili seçilen Mustafa Canlı, eşi Müzeyyen Canlı, MHP İl Başkanı Ali Ateş, ilçe başkanları ve partililerle Gümüşhane Adliyesine geldi.

İl Seçim Kurulu Başkanı da olan Adalet Komisyonu Başkanı Muhammed Zafer Terzi, Canlı ve beraberindekileri makamında kabul etti.

Terzi, Mustafa Canlı'yı kutlayarak mazbatasını teslim etti.

Canlı, burada yaptığı konuşmada, seçimlerin güvenli şekilde gerçekleşmesinin takdire şayan olduğunu belirterek, görev alan herkese teşekkür etti.

Halkın verdiği yetkiyi layıkıyla kullanmaya çalışacağını ifade eden Canlı, "Halkın sorunlarının çözümü noktasında gayret gösteren, üreten bir vekil olmayı Allah bizlere nasip etsin. Halkın güvenine layık olmak için 24 saat çalışmak boynumuzun borcu" dedi.

Sinop

AK Parti'den milletvekili seçilen Cengiz Tokmak, Sinop Adliyesine eşi Kezban Tokmak, babası Şaban Tokmak, AK Parti İl Başkanı Ali Çöpçü ve partililerle geldi.

Mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Şamil Koç'tan alan Tokmak, iki aydır seçim süreci yaşadıklarını, bu süreçte tüm partilerin adaylarıyla olgun, karşılıklı anlayışa dayalı bir süreç geçirdiklerini söyledi.

CHP'den Sinop milletvekili seçilen Barış Karadeniz ile görüştüğünü dile getiren Tokmak, "Bu süreçte ona da başarılar diliyorum. Seçime girerken 2-0 parolasıyla girdik ancak 2-0 olmasa da Sinop'ta iki seçmenden birinin oyunun almayı başardık. Üzerimize aldığımız sorumluluğumuzun farkındayız. Bu sorumlulukla inşallah ilimize güzel hizmetlere vesile olacağımıza inanıyorum" ifadesini kullandı.

Tüm teşkilat mensuplarına ve vatandaşlara teşekkür eden Tokmak, adliye çıkışında kendisini tebrik eden partililerle fotoğraf çektirdi.

Bayburt

Bayburt'ta AK Parti'den milletvekili seçilen Naci Ağbal, AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal, Belediye Başkan Vekili Nevzat Köse ve partililerle Bayburt Adliyesindeki İl Seçim Kuruluna geldi.

İl Seçim Kurulu Başkanı Hasan Demirtaş'tan mazbatasını alan Ağbal, gazetecilere yaptığı açıklamada, 7 Haziran'da yapılan seçimin tek galibinin millet olduğunu söyledi.

Seçimin hayırlı olmasını dileyen Ağbal, "İnşallah bu yeni dönemde güzel hizmetler yapılır. Vatandaşımızın arzu ettiği refaha, huzura katkı yapan bir dönem olur. Bütün Bayburt halkına ben müteşekkirim" dedi.

Ağbal, son 13 yılda AK Parti'nin gerek Bayburt'ta gerekse Türkiye'de çok güzel hizmetlere imza attığını kaydederek, "Bugün halkın AK Parti'ye olan güveni ve inancı hala devam ediyor. Bugün AK Parti Türkiye'nin birinci partisidir, iktidar kurabilecek en birinci partisidir. Bu da son derece önemlidir.  Güzel, huzurlu günler inşallah bizleri bekliyor" diye konuştu.

MHP'den milletvekili seçilen Karabey Kadri Karaoğlu ise MHP İl Başkanı Süleyman Burç ve partililerle Bayburt Adliyesi'ne gelerek, İl Seçim Kurulu Başkanı Hasan Demirtaş'tan mazbatasını aldı.

Karaoğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Türk halkının teveccühleri doğrultusunda yeni oluşan meclisin vatana, millete, devlete ve  Bayburt'a hayırlar getirmesini diledi.

Yoğun bir çalışma süresi geçirdiklerini ifade eden Karaoğlu, "Milliyetçi Hareket Partisi, ülke genelinde gösterdiği başarı gibi Bayburt'ta da büyük bir zafere imza atmıştır. Ben tüm dava arkadaşlarıma ve bize dışarıdan gönül vermiş, kendini deşifre etmeden, gönül seferberliğiyle çalışan dostlarıma buradan teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

Gümüşhane Bayburt Sinop Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title