Haberler

Mhp, Sp ve BBP'den 110 Genç AK Parti'ye Katıldı

AK Parti Malatya il binasında düzenlenen törende MHP, SP ve BBP’den AK Parti’ye geçen 110 gence rozetleri takıldı.

AK Parti Malatya il binasında düzenlenen törende MHP, SP ve BBP'den AK Parti'ye geçen 110 gence rozetleri takıldı.

Törene AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Enes Aydoğan ile 110 genç katıldı.

Törende konuşan Çalık, "Zifiri karanlıkta bir karıncayı bilerek ve bilmeyerek ezmeyecek bir gençlik burada. Merhameti yüreğinde taşıyacak, şuuru ile bilinci ile davası ile yarınlara taşıyacak bir gençlik burada. Beraberce yol arkadaşı olacak genç arkadaşlarıma, evlatlarıma, kurucu genel başkanım ve Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan'ın 'size emanet edeceğiz bu ülkeyi' dediği gençlerime, başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun 'benim evlatlarımı' dediği gençlerimize ben bir kez daha hoş geldiniz diyorum" dedi.

AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, "Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece ne aramıza fitne girebilir ne de bir birlerine düşürecek bir bahane bulabilirler" diyerek AK Parti'ye katılan gençlere "hoş geldiniz" diye konuştu.

AK Parti'ye katılan gençler adına yapılan konuşmada ise, "Amacımız zaten Malatya'da güçlü olan AK Parti'nin gücüne güç katmaktır. Vatan, devlet, millet ve bayrak sevgimizin bundan sonra son durağı AK parti kadrolarında devam edeceğiz. AK Parti gençliğinin daha güçlü olması için elimizden gelen her türlü fedakarlığı göstereceğiz" denildi.

Törende Çalık, Kahtalı ve Aydoğan partiye yeni katılan gençlere tek tek rozetlerini taktılar.

AK Parti'ye son bir ay içerisinde MHP Doğanşehir Belediye Meclis Üyesi Neşet Karakuş, MHP Pütürge eski ilçe Başkanı Ahmet Aslan, BBP Doğanyol Belediye Başkan Adayı ve BBP 7 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı Derviş Erdoğan, MHP Doğanyol Belediye Başkan Adayı Muhsin Öz, DYP'den uzun yıllar ilçe başkanlığı yapan Ramazan Kış, MP'den Belediye meclis üyeliği yapan Özcan Öz, CHP'de uzun yıllar siyaset yapan ve Pütürge Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Hasan Taştan ve MHP BBP'de uzun yıllar görev yapan partililer AK Parti'ye geçiş yapmıştı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Ak Parti Malatya Sp Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title