Haberler

Mersin'de "Anne ve Babam ile Ok Atıyorum" Etkinliği

Nokta Okçuluk Mersin Spor Kulübü tarafından organize edilen ve merkez Mezitli İlçe Belediye Başkanı Neşet Tarhan tarafından desteklenen “Anne Ve Babam İle Ok Atıyorum” etkinliği yoğun ilgi gördü.

Nokta Okçuluk Mersin Spor Kulübü tarafından organize edilen ve merkez Mezitli İlçe Belediye Başkanı Neşet Tarhan tarafından desteklenen "Anne ve Babam ile Ok Atıyorum" etkinliği yoğun ilgi gördü.

Nokta Okçuluk Mersin Spor Kulübü tarafından geleneksel hale getirilen "Anne ve Babam ile Ok Atıyorum" etkinliği bu yıl da Mezitli Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'ın da destek verdiği etkinliğe, sporcuların anne ve babaları ile okçuluk sporuna gönül vermiş sporseverler katıldı.

Nokta Okçuluk Mersin Spor Kulübü Başkanı ve Okçuluk Antrenörü Aytekin Ataş, "Anne ve Babam ile Ok Atıyorum" etkinliğinin 3.'sünü gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Geleneksel hale gelen bu etkinlik sayesinde okçuluk sporunun yayılmasını ve bu spora olan ilgiyi artırmayı hedeflediklerini vurgulayan Ataş, "Tabi bunun yanı sıra velilerimiz ile sporcularımız arasında spor bağı oluşturarak onların ilgisini çekiyor. Bu sayede anne ve baba çocuğunun yaptığı sporun nasıl olduğunu öğreniyor, hissediyor ve göründüğü gibi okçuluğun kolay olmadığını anlıyor ve çocuklarına bu konuda gereken desteğin fazlasını vermeye başlıyor. Yaptığımız etkinliklerde güzel olan şeylerden birisi de anne ve babaların ötesinde dedelerimiz ninelerimiz bile ok atmaya gelmişti. Ata sporumuz olan okçuluğa olan ilginin bu kadar yoğun olması bizleri çok sevindirdi. Demek ki amaçlarımız doğrultusunda hareket ettiğimiz ölçüde başarıya ulaşmamız kaçınılmaz olacaktır" dedi.

"ÇOCUKLARINIZI SPORA YÖNLENDİRİN"

Bu etkinlikler sayesinde hiç umulmadık yetenekleri keşfedebildiklerini ifade eden Ataş, "Bizi sevindiren, velilerimizin ok attıkça daha çok ok atmak istemeleri. Bazen yayı ellerinden almak bile güç oldu. Olmasını arzu ettiğimiz şey de buydu. Umuyoruz ki çok yakın zaman okçuluk branşımız bir hayli yol kat edecek. Tabi bunda Mezitli Belediye Başkanımız Neşet Tarhan'ın büyük katkısı olacaktır" diye konuştu.

Velilerden çocuklarını spora yönlendirmelerini de isteyen Aytekin Ataş, "Bir çocuk spora gidiyor diye derslerinden geri kalmaz. Geri kalmasında farklı sebepler aranmalı diye düşünüyoruz. Mesela çocuğumla yeterince ilgileniyor muyum acaba denmeli? Aileler bu soruyu sormalı kendilerine. Konunun özeti; lütfen çocuklarımızı spora yönlendirelim ve lütfen yerel yöneticilerimiz geleceğimiz olan çocuklara sahip çıkalım. Onları destekleyin ve bizlere uygun koşullarda spor yapacak yerler tahsis edin. Ben Mezitli Belediyesi Başkanı Neşet Tarhan'a "Anne ve Babam ile Ok Atıyorum" etkinliğine sunmuş olduğu katkı ve desteklerden dolayı, kıymetli velilerimize de katılımlarından ve çocuklarını yalnız bırakmadıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Velilerimizin her zaman çocuklarının yanlarında olmalarını arzu ediyoruz" ifadelerini kullandı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aytekin Ataş Neşet Tarhan Mezitli Mersin Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title