Haberler

Merkez İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Bartın Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Merkez İlçe Danışma Meclisi Toplantısı düzenlendi.

AK Parti Bartın Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Merkez İlçe Danışma Meclisi Toplantısı düzenlendi.

Bartın Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, İl Başkanı Hüseyin Manav, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, Merkez İlçe Başkanı Ali Eyüpustaoğlu, Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, Gençlik Kolları Başkanı Orhan Ağdacı, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, il genel ve belediye meclis üyeleri, il ve ilçe teşkilat üyeleriyle çok sayıda partili katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasını ardından AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ali Eyüpustaoğlu açılış konuşmasını yaptı.

AK Parti Bartın Merkez İlçe Başkanı Ali Eyüp Ustaoğlu yaptığı konuşmasında, "7 Haziran ve 1 Kasım seçimleri olmak üzere iki tane üst üste seçim atlattık. 7 Hazirandan sonra bazı gruplar AK Parti'nin tek başına hükümeti kuramamasından mutlu olarak bir başarı elde etmiş edasında kendilerini yere göğe sığdıramadılar. Ama ülkemizin o kısa bir dönemde de olsa ne kaoslara girdiğini ne tür sıkıntılar yaşadığını hepimiz gördük. Bu nedenle Türkiye'nin yükselişini dostum diyen ülkelerde dahil olmak üzere hiç biri çekemiyor. Türkiye bir çok projeler yaparken bunlardan bazı ülkeler rahatsız oluyor. Türkiye kendi tankını füzesini yaparken bundan etrafımızdaki komşularımız mutlu olmuyor" dedi.

Daha sonra konuşan AK Parti Bartın İl Başkanı Hüseyin Manav ise, "2002'den bu yana son beş seçimdir her seçimde milletin teveccühünü kazanmış bir partiyiz. Bizde bu partinin bir parçası olmaktan bir yönetici olmaktan onur ve gurur duyuyoruz. Bunun temelinde şu var. Öncelikle milletine devletine hizmet aşkını kendine şiar edinmiş insanlar var. Allah korkusu olan gönlünde iman olan insanlar var. Kim ne derse desin sadece Allah rızası için bu millete hizmet için bir araya gelmiş olan insanların mutlaka Allah'ta yanında olur. Biz bu düşüncelerle 2002'den bu yana halkımızın verdiği destekle Türkiye'ye hakikaten çok büyük adımlar attırdık. İnsanımızın yaşam kalitesini yükseltmek refah kalitesini yükseltmek adına hem ekonomik anlamda hem siyasal anlamda hem hukuki anlamda pek çok alanda ve Türkiye'yi ileriye götürecek muasır medeniyetler ötesine taşıyacak bir ülke konumuna getirmek nasip oldu" dedi.

Son olarak kürsüye gelen AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ise konuşmasında Bartın'da yapılan yatırımları, yapılmakta olan ve önümüzdeki süreçte yapılacak olan yatırımları anlattı. Milletvekili Tunç konuşmasında ayrıca tüm yapılan ve yapılmakta olan yatırımların istikrar sayesinde gerçekleştirildiğini vurguladı.

Milletvekili Tunç konuşmasında, "Bartın İl merkezinde önemli yatırımlarımız var. Belediye şu an muhalefettedir. Ama biz başka partiden deyip ihmal etmiyoruz. Şu an Bartın'da büyük yatırımlar yapıyoruz. Bartın'ın atık su arıtma projesi Çevre Bakanlığı ve Avrupa Birliği projesidir. Bunu biz başlattık. Zaman zaman belediye başkanı ziyaret edip, sanki onlar yapıyormuş gibi hava estiriyor. Bu hükümetin yatırımıdır. Bunu her yerde konuşmanız lazım. Yine doğalgaz çalışmalarımız var. Bunun ihalesini de AK Parti iktidarı, Enerji Bakanlığı yaptı. Meclisten karar alınsın diye aylarca basına demeçler verdik. Bartın belediyesi bir an önce şu kararı alsında, ihaleye çıkalım diye açıklamalar yaptık. O dönemde doğalgaz pahalı yakıt. Bartın'a gerek yok diyorlardı. Ama ne oldu biz ihalesini yaptık ve başlattık. Şimdiye kadar da bitmesi lazımdı. Kazılan yerlerin parasını şirket belediyeye veriyor. Bir an önce yapılması lazım. Ama gecikmeler oluyor. Vatandaşımız bunlardan şikayetçi. Yine Bartın il merkezinde su deposu yetersizdi. Kültür Bakanlığı'ndan 1,5 milyon lira ödenekle Esentepe'de 3 bin tonluk su deposu yapıyoruz. Bu da AK Parti'nin eseridir. Bunların ihalelerini İl Özel İdaresi yaptı. Bartın Belediyesi de değil. Bunlar hükümetin yatırımıdır. Bunları anlatmak lazım" dedi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yılmaz Tunç Ak Parti Türkiye Bartın Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title