Haberler

Memur-Sen 762 Bin 650 Üye Sayısı ile Zirvede

Memur-Sen Aydın İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer, Memur-Sen’in 762 bin 650 üye sayısı ile zirvedeki yerini koruduğunu belirtti.

Memur-Sen Aydın İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer, Memur-Sen'in 762 bin 650 üye sayısı ile zirvedeki yerini koruduğunu belirtti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Türkiye'de 1 milyon 589 bin 964 memurun sendikaya üye olduğunu açıkladı. Resmi sonuçlara göre Memur-Sen 762 bin 650 üye sayısı ile zirvede yer aldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, 2014 Temmuz ayı istatistiklerine göre, Türkiye'deki toplam 2 milyon 270 bin 558 memurdan, 1 milyon 589 bin 964'ünün sendikaya üyeliği bulunurken, en çok üyeye sahip sendika ise Memur-Sen Konfederasyonu oldu. 04 Temmuz 2014 tarihli Resmi Gazetede yer alan tebliğe göre, Memur-Sen 762 bin 650 üye sayısı ile en yakın rakibine kapanması zor bir fark attı.

MEMUR-SEN 11 HİZMET KOLUNDA YETKİLİ

Memur-Sen'e bağlı sendikalar 11 hizmet kolunun 11i'inde yetkili sendika oldu. Sendikalaşma oranı geçen yıla göre artış göstererek yüzde 70 oldu. Türkiye'de 2 milyon 270 bin 558 memurdan 1 milyon 589 bin 964 memur sendikalı. Sonuçlara göre memurların 762 bin 650'si Memur-Sen Konfederasyonu'nu tercih etti. Memur-Sen bu rakamlar ile ulaşılması zor bir rekora imza attı. Geçen yıl verilerine göre Memur-Sen'in üye sayısında 54 bin 998 artış oldu. Memur-Sen bu rakamlar ile en yakın rakiplerine fark atarak, kendi rekorunu egale etti.

Memur-Sen ve bağlı sendikaların rakiplerine fark attığını, hatta bazı hizmet kollarında rakiplerini ikiye, üçe katladığını belirten Memur-Sen İl Temsilcisi Baki Karaer, "Büyük Memur-Sen ailesi olarak, zirveye çıkmak kadar zirvede kalmanın da zor olduğunun bilincindeyiz. Bu anlayışla, daha çok çalışarak kamu görevlileri ve milletimiz için yeni kazanımlar üretmeye ve üye sayımızı milyonlarla ifade edilen rakamlara çıkarmaya gayret göstereceğiz. Bu başarının arkasında, kamu görevlilerine yeni kazanımlar üretme, millet iradesine sahip çıkma, mazlumun çığlıklarını karşılıksız bırakmama, insanlık ve medeniyet değerleriyle bütünleşme ve teşkilatlarımızın yoğun çalışması var. Zirveye çıkmamızda emeği olan herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Memur Sen Türkiye Aydın Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücrete zam yapılacak mı, yüzde kaç zam yapılacak? Kamuda tasarruf paketi nedir? Kamuda tasarruf paketinin kuralları nasıl olacak? 12 Mayıs hangi burç? 12 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 12 Mayıs tarihi hangi burç olur? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title