Haberler

Marmaris'teki Satılık Adaya Alıcı Çıkmadı

Yarı fiyatı olan 8 milyon 863 bin liradan ikinci kez satışa çıkarılan Çiftlik Adası için teklif veren olmadı, satış iptal oldu.

Marmaris'te mahkeme kanalıyla kıymetinin yarı fiyatına ikinci kez satışa çıkartılan Çiftlik Adası'na alıcı çıkmadı.

İlçe merkezine yaklaşık 45 kilometre uzaklıktaki Bayır Mahallesi açığında bulunan 80 bin metrekare yüzölçüme sahip adanın 27 bin 620 metrekarelik tapulu kısmı, mirasçılar arasındaki anlaşmazlık nedeniyle satışa çıkartıldı.

Marmaris Sulh Hukuk Mahkemesi kanalıyla icra yoluyla yapılan satışın ihalesi, Marmaris Belediyesi Çok Amaçlı Salon'da gerçekleştirildi. Açık artırma ilanında kıymeti 17 milyon 686 bin lira olarak belirtilen arazi, 8 milyon 863 bin lira açılış bedeliyle satışa sunuldu. İkinci kez gerçekleştirilen ihalede teklif veren olmadığı için satış iptal oldu. Adanın yeniden ihaleye çıkartılabilmesi için mirasçıların mahkemeye başvurarak, yeniden satış isteğinde bulunması gerektiği belirtildi.

Kıyıya 150 metre uzaklıktaki adadaki tapulu kısım dışında kalan yerler kayalık olduğu için kullanıma uygun olmadığı kaydedildi. Bu nedenle söz konusu araziyi satın alanın, tüm adanın sahibi gibi olacağı bildirildi.

Daha önce emlakçılar tarafından satışa çıkarılan adaya bugüne kadar yerli ve yabancı birçok iş adamının talip olduğu ancak uzlaşma sağlanamadığı öğrenildi.

Güney cephesi Rodos Adası, batı cephesi Çiftlik Koyu'na bakan adaya iki iskeleden giriş yapılıyor. Arazide, bir dubleks bina, misafirhane, iki hizmetli evi, atölye, jeneratör odası, bir yüzme havuzu, üç sulama havuzu, binlerce çam, sığla, incir, zeytin ve nar ağaçları bulunuyor. - Muğla

Kaynak: AA / Yerel

Marmaris Belediyesi Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title