Haberler

Malatya'ya 134 Milyon Lira Ödenek

AK Parti İl Başkanı Tüfenkci, 2014 yılı bütçesinden 14 proje için ödenek ayrılacağını belirtti.

AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci, Malatya'da hayata geçirilecek 14 proje için, yaklaşık 134 milyon lira ödenek ayrılacağını bildirdi.

Tüfenkci yaptığı yazılı açıklamada, Malatya'nın her alanda gelişmesine önem verdiklerini belirterek, bu konuda devlet eliyle sürdürülebilir yeni yatırımların da hayata geçirilebileceğini kaydetti. Bu çerçevede proje çalışmalarının devam edeceğini belirten Tüfenkci, "2014 için belirlenen bütçe kapsamında Malatya'daki 2 DSİ projesi için 25 milyon lira ödenek ayrılacak. Yoncalı Barajı'na 15 milyon lira, Karakaya Barajı'na 10 milyon lira ayrıldı. Yapımı büyük oranda tamamlanan Malatya, Afyonkarahisar ve Ankara'daki 3 otomatik tren muayene istasyonu için de bir milyon 496 bin lira ayrıldı" ifadesini kullandı.

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yatırım planına alınan projelere ayrılan ödeneklere de değinen Tüfenkci, şunları kaydetti:

"Malatya- Elazığ arasındaki bölünmüş yol çalışmasına 5 milyon lira, Malatya-Adıyaman Gölbaşı arasındaki bölünmüş yol çalışmasına 3 milyon lira, Malatya-Gölbaşı yol ayrımı, Darende 6. bölgesinin hudut yoluna 4 milyon lira, Elazığ-Keban, Malatya-Arapgir ve Sivas-Divriği ayrımı bölünmüş yola 5 milyon lira, Kangal-Alacahan-Hekimhan-Malatya bölünmüş yolu için 10 milyon lira, Malatya- Hekimhan bölünmüş yolu için 15 milyon lira ödenek ayrıldı."

Karaciğer Nakil Hastanesine 46 milyon 500 bin lira ödenek

Tüfenkci, Malatya-Nemrut Dağı arasındaki yol için bir milyon lira ödenek ayrıldığını belirtti.

İnönü Üniversitesine ayrılan ödeneklere de dikkat çeken Tüfenkci, "İnönü Üniversitesi Karaciğer Nakil Hastanesi için 46 milyon 500 bin lira ödenek ayrıldı. Üniversite alt yapısı için 2 milyon 500 bin lira, derslik ve merkezi birimler için 14 milyon lira ve Battalgazi açık ve kapalı spor tesisleri için de bir milyon lira ödenek ayrıldı" ifadesini kullandı. - Malatya

Kaynak: AA / Yerel

Bülent Tüfenkci Hekimhan Elazığ Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title