Haberler

    Varol Yaşaroğlu Kanserli Çocuklara Mirket ile Destek Verdi

    Güncelleme:

    Kanser hastası olan babaları için moral ve motivasyonun tedavi sürecine nasıl bir pozitif katkı sağladığını birebir deneyimleyen iki kız kardeş Esra San & Seda San Güler' in gözlemleri ile başlayan 'Simple Dükkan' projesi hayata geçti. Simple Dükkan'da yapılan tüm alışverişlerin gelirinin büyük kısmı Kerem Aydınlar Vakfı Hasta Tedavi Fonu'na bağışlanacak.

    Sanatçı Varol Yaşaroğlu'nun Simple Dükkan'a bağışladığı Kral Şakir Ailesi'nin Mirket karakteri oyuncağının tüm satış geliri ise Kerem Aydınlar Vakfı'nın yanı sıra 'Kansersiz Yaşam Derneği'ne kanserli hastaların tedavisi için bağışlanacak.

    Simple Dükkan'nın sosyal sorumluluk temalı ilk konsept mağazası Acıbadem Ataşehir Hastanesi'nde hizmete girdi. İçerisinde tüm Modern Çağdaş Türk Sanatçılarının eserlerinden oluşan tasarım ürünlerin, özel hediyelik eşyaların, yerli ve yabancı hastalara hitap edebilecek özgün bir kütüphanenin bulunduğu Simple Dükkan, zengin bir ürün çeşitliliğine sahip. Ziyaretçiler online olarak ya da mağazaya giderek kendilerine ve sevdiklerine hediye alabilecekleri gibi, hastaları için de diledikleri ürünü satın alıp geçmiş olsun dilekleriyle odalarına gönderebilecekler.

    "SİMPLE DÜKKAN ATAŞEHİR'İN AÇILIŞI ÇOCUKLARIN KEYİF DOLU ANLARIYLA ŞENLENDİ"

    Simple Dükkan'ın Türkiye'deki ilk mağazasının açılışı Acıbadem Ataşehir Hastanesi'nin sosyal alanında, keyifli bir etkinlikle gerçekleşti. Sanatçı Varol Yaşaroğlu çocuklar için bir çizim atölyesi hazırlayarak çocuklara keyif dolu dakikalar geçirtti. Kral Şakir'in ana karakterlerinin çizildiği etkinlikte katılımcılar, Simple Dükkan Projesi için merak ettiği sorularının cevabını alırken bir yandan da hasta yakınları için alışveriş yaparak Kerem Aydınlar Vakfı ve Kansersiz Yaşam Derneği'ne bağışta bulunmuş oldular.

    Mehmet Ali Aydınlar'ın kızı Zeynep Aydınlar Eröğüt'ün ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe katılan isimler arasında; Varol Yaşaroğlu, Zeynep Yılmaz, Begüm Özer, Aslı Çini, Esra San, Seda San Güler, Arzu Vatansever Kayar, Melis Özer gibi isimler yer aldı.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Varol Yaşaroğlu Ataşehir Sadece Sondakika Magazin Haberler

    Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

    Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

    Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

    Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

    Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

    Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

    Bakmadan Geçme

    Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
    Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

    Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title