Haberler

Eski kayınpederini tehdit eden manken Sinem Sülün'ün 5 yıl hapsi istendi

Güncelleme:

Yatak odalarına dinleme cihazı koyduğu için eski eşinin anne ve babasıyla davalık olan manken Sinem Sülün, geçtiğimiz günlerde eski kayınvalidesi ve kayınpederi ile bir mekanda karşılaştı. Eski kayınpederini tehdit eden Sinem Sülün'e 5 yıl hapis istemiyle dava açıldı.

2005 yılında işadamı Mustafa Yüksel ile evlenen manken ve Türkiye eski güzeli Sinem Sülün, yatak odalarına dinleme cihazı koyduğunu öğrendiği kayınvalidesi ve kayınpederine yıllar önce dava açtı. Kısa bir süre önce kayınvalidesi ve kayınpederi ile bir mekanda karşılaşan manken sinirlerine hakim olamayınca tartışma yaşandı.

ESKİ KAYINPEDERİNİ TEHDİT ETTİ

Sabah'ta yer alan habere göre: Kardeşiyle Etiler'deki bir mekana giden Sinem Sülün, dava açtığı ve haklarında 2,5 yıl hapisleri istenen eski kayınvalidesi ve kayınpederiyle karşılaşınca tartışma çıktı. Kayınpederine tehditler savuran eski manken hakkında 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Eski kayınpederini tehdit eden manken Sinem Sülün'ün 5 yıl hapsi istendi

NE OLMUŞTU?

Sinem Sülün, 2005'te işadamı Mustafa Yüksel ile evlendi. Ancak bir süre sonra yatak odalarında dinleme cihazı bulunca kayınvalidesi ile kayınpederine dava açtı. Bu yüzden kayınpeder ile kayınvalideye 2.5 yıl hapis cezası verildi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mustafa Yüksel Sinem Sülün Haberler

500

Yorumlar (7)

adım kerim:

Kenef bir tip, Allah şerrinden korusun, amin

6
7
yanıtYanıtla
Deli:

Bunu alan adam valla yandı.

5
7
yanıtYanıtla
VİCDAN:

Bir ailenin en mahrem odasına dinleme cihazı koyan yaptığı ahlaka sığmayan anne dahi olsa ne kadar kalleşçe bu kıza bunu yaşatan kişileri kınıyorum. . . Allah mutlaka bir yerden çıkartacak ve adalet te zaten hapis cezası vermiş . umarım paraya çevrilmez ve yatarlar. Sakinliğinizi bozmamanız lazımdı ama . Çünkü değmez böyleleri.

2
0
yanıtYanıtla
Dânâ:

İNSAN KASABI OLDUK VÜCUDUN HER YERİ YALAN SÖYLER GÖZLER ASLA YALAN SÖYLEMEZÇOOOOOOOK TEHLİKELİ

1
1
yanıtYanıtla
DÜRÜST VATANDAŞ:

Ya, gençler arasında uzun ömürlü evlilikler azaldı, toplum için iyi değil. Çocuklar evlenmeye korkar oldu. Yatak odasına dinleme cihazı koymak büyük ayıp hem de günah, kul hakkı. Herkes halveti olan dört duvar arası mahalde ne yaparsa yapar başkasına ne? Bu yapılan terbiyesizlik tamam yanlış da; 5 sene gibi hapis cezası istemiyle dava açılmasını gerektirecek şekilde yapılan tehdit de bir o kadar son derece yanlış. Ne tehdidi yapıyorsun da durup durduk yerde başına iş alıyorsun, kalk git oradan.

0
0
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

GÜZELLĞİĞNİN HATRINA CEZA VERMEYİN LOO

0
0
yanıtYanıtla
DÜRÜST VATANDAŞ:

Şarkı SözleriOf bu ne sinir bu öfkeAman bir telaş bir aceleHerkes birbirini boğacakBu gidişle sonumuz ne olacakKimi takmış alaturkayaKimi batıdan şikayetçiNe var sanki bunda kızacakDünya hali bu gelip geçiciŞişt şişt sakin ol sinirlerine hakim ol

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title