Haberler

Lokomotiv Moskova, Türkiye'deki Kampını İptal Etti

Güncelleme:

Putin'in baskısına dayanamayan Lokomotiv'in kadın başkanı Olga Smorodskaya, Antalya'da yapılacak iki kampın iptal edildiğini duyurdu.

Türkiye'ye yönelik yaptırımlar uygulamaya başlayan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in kararlı tutumu, daha önce, "Kış kamplarını Türkiye'de yapacağız" diyen Lokomotiv Moskova Kulübü'ne de geri adım attırdı. Avrupa Ligi'nde Beşiktaş ile aynı grupta yer alan Lokomotiv'in kadın başkanı Olga Smorodskaya, Antalya'da yapılacak iki kampın da iptal edildiğini duyurdu.

İKİ KIŞ KAMPINI İPTAL ETTİ

Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinden Lokomotiv Moskova, Türkiye'de yapmayı planladığı iki kış kampını iptal ettiğini duyurdu. Rus R-Sport haber sitesinin kulübe dayandırarak verdiği habere göre Moskova ekibi önceden planladığı Antalya beldelerindeki iki kış kampını erteleyerek başka alternatif ülkelere bakmaya başladığını yazdı.

FEDERASYON UYARMIŞTI

Hatırlanacağı üzere Çarşamba günü Rusya Futbol Federasyonu yaptığı açıklamada Türkiye'de kamp yapmayı planlayan Rus kulüplerinden kararlarını gözden geçirmeleri tavsiyesinde bulunmuştu.

"TÜRKİYE'DE OLACAĞIZ" DEMİŞTİ

Çok sayıda kulüp bu karara uyacaklarını hemen ilan ederken, Lokomotiv Moskova Başkanı Olga Smorodskaya ilk yaptığı açıklamada, "Türkiye planımızdan vazgeçmeyeceğiz ve kamp planımızı bozmayacağız. Biz kulüp olarak aylar öncesinden bir karar aldık ve masraf yaptık. Ocak ayında Türkiye'de olacağız" ifadesini kullanmıştı.

PUTİN'İN BASKISINA DAYANAMADI

Smorodskaya bu sözlerinin üzerinden 48 saat geçmeden Putin'in baskısına dayanamadı ve takımının Türkiye'de yapmayı planladığı iki kış kampını da iptal etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Lokomotiv Moskova Vladimir Putin Antalya Türkiye Spor Haberler

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

Balıkesir'de bıçaklanarak katledilen kurye öğrencinin cinayet anı görüntüler ortaya çıktı

Balıkesir'de bıçaklanarak katledilen kurye öğrencinin cinayet anı görüntüler ortaya çıktı

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

500

Yorumlar (49)

TÜRK:

RUSYADAKİ MUHALEFET HALK CIKIPTA PUTINE SAYIP SOVMUYOR USTELIK HAKSIZ OLDUGU HALDE AMA BIZIM DEVLETIMIZ EGEMENLIGIMIZI TEHDIT EDEN BIR UCAGI DUSURUNCE ÇAPSIZ OLAN HERKES MUHALEFET OLMAYA VATAN HAİNLİĞİ YAPMAYA KOŞUYOR AMACINIZIN NE OLDUGUNU ANLAMIŞ DEĞİLİM DEVLET MESELESİ OLUNCA KİN GÜDÜLMEZ PARTI AYRIMI YAPILMAZ BİRLİK OLUNUR YABANCI DEVLETLER YATAKLARINIZIN USTUNDE KARILARINZLA ARANIZDA MI UÇAK UÇURSUN ISTIYOSUNUZ ?

17
3
yanıtYanıtla
YURDUMUN İNSANI:

RUSYADA MUHALEFET YOK RUSYADA ÖZGÜR BASIN YOK. HEPSİNİ YA ÜLKEDEN KOVDULAR YA SATIN LADILAR YADA HAPSE ATTILAR. BAZILARINIDA ŞÜPHELİ ÖLÜM İLE HAYATLARI SON BULDU. SEN RUSYADA DEMOKRASİ OLDUĞUNU MU DÜŞÜNÜYON.

yanıt7
yanıt1
TÜRK:

DEMOKRASİ OLMASINA GEREK YOK DEMOKRASI ADI ALTINDA VATAN HAINLIGI YAPILCAGINA DEMOKRASI OLMASIN DAHA IYI BIZIM DEMOKRASIMIZI SINDIREMEYEN SEN VE SENIN ZIHNIYETINDEKILERDIR. DAHA KAÇ SECIM GORMENIZ GEREK YONETIMI KABULLENMENIZ ICIN!

yanıt7
yanıt0
Karadeniz Fırtınası:

Adamlar milli meselelerde mecburen de olsa, birlikte hareket ediyorlar. Bizde böyle bir şey olsa demokrasiden dem vurur, Tayyip''in diktatörlüğünden çıkarız. . .

16
1
yanıtYanıtla
OGUZ TURKMEN:

Putin bir Hitler

8
6
yanıtYanıtla
SENİ VARYA:

Sen benim canım almanyamın hitlerini içkiden yürüyemeyen insanla bezetirsin birddaha canım almanyamın eski liderini karşılaştırırsan keserim seni!!!!!

yanıt0
yanıt0
Turkiye:

Zaten gideceniz ulke kalmadi artik , Sibirya da Tunelerde top kosturun

10
3
yanıtYanıtla
reis:

bizdekiler gibi hainmi millet görün adamlar suclu oldugu halde hakli cikacak nerdeyse

11
2
yanıtYanıtla
kazım:

Gelmesinler ruslar yüzünden Türk turizmi yerin dibine girdi eskiden rus mu vardı Avrupalı nezih insanlar gelirdi , , sanki ruslar çok para kazandırıyor , , ruslar Türkiye''den daha ucuz bir anternatif bulsalar zaten gelmezler. .

10
2
yanıtYanıtla
yigit:

Niye uzulecekmisiz şu habere bakk

5
5
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title