Haberler

Kocaman ve Akgül Ailelerinin Mutlu Günü

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Sabri Kocaman'ın oğlu ile İş Adamı Hasan Akgül'ün kızı dünya evine girdi.

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Sabri Kocaman'ın oğlu ile İş Adamı Hasan Akgül'ün kızı dünya evine girdi.

Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bekir Sacit Kocaman ile Meliha Akgül'ün Şato Restoran'da düzenlenen düğün töreninde Songül ve Hasan Akgül ile Safiye ve Abdullah Sabri Kocaman, davetlileri kapıda karşıladı. Törene Akgül ve Kocaman ailelerinin yakınlarının yarı sıra, Vali Veysel Dalmaz, AK Parti Siyasi Hukuk Sözcüsü ve Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Başsavcı Vekili Mehmet Demir, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Selahattin Güler, Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Mehmet Aslan, Gaziantep Barosu Başkanı Ali Elibol, eski Şahinbey Belediyesi Başkanı Ömer Can, eski Şehitkamil Belediyesi Başkanı Metin Özkarslı, Emekli Korgeneral Dursun Bak, eski CHP Milletvekili Akif Ekici, eski DYP Milletvekili İbrahim Konukoğlu, eski İl Genel Meclisi Başkanı Ömer Nasuhi Güleç, Acarsan Group Yönetim Kurulu Başkanı Selim Acar, yerel ve yaygın basından temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Gelin ve damat, salona girdiklerinde davetliler tarafından uzun süre alkışlandı. Genç çift ilk danslarını yaptıktan sonra nikah törenine geçildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey'in nikahlarını kıydığı Meliha ve Bekir Sacit çiftinin şahitliklerini, AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, Ömer Çetinkaya, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Mehmet Aslan, Gaziantep Barosu Başkanı Ali Elibol, eski Şahinbey Belediyesi Başkanı Ömer Can, eski Şehitkamil Belediyesi Başkanı Metin Özkarslı, Emekli Paşa Dursun Bak, Acarsan Yönetim Kurulu Başkanı Selim Acar, iş adamları Recep Medeni ve Şerafettin Karadavut yaptı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Güzelbey, evlilik cüzdanını genç çifte vermesi için Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na verdi. Başkan Fadıloğlu, Meliha ve Bekir Sacit'e, "Başbakanımız 3 çocuk diyor ama ben yeni çiftlerimizden 4 çocuk istiyorum" dedikten sonra evlilik cüzdanını AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar'ın vermesini istedi. AK Parti Milletvekili Tayyar, genç çifti tebrik ederek, "Başkanımız Fadıloğlu '4 çocuk' dedi ama ben çıtayı yükseltiyorum ve Sayın Abdullah Sabri Kocaman'ın 5 torunu olsun" deyince salonda gülüşmeler yaşandı. Nikah merasiminden sonra düğüne geçildi.

Meliha ve Bekir Sacit'in düğününde ünlü sanatçı İzzet Yıldızhan sahne aldı. Yıldızhan seslendirdiği parçalarla düğündeki coşkuyu artırdı. Gecenin geç saatlerine kadar süren düğünde Meliha ile Bekir Sacit mutluluğu tüm davetliler tarafından paylaşıldı. Anadolu Ateşi'nin de gösteri sunduğu tören, davetlilerden tam not aldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdullah Sabri Kocaman Hasan Akgül Ak Parti Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

title